Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “SUMMERTOM”

Na twee jaar stilte liet DVTCH NORRIS afgelopen maandag terug muziek op ons los. Met zijn nieuwe single “SUMMERTOM” blikt hij terug op de afgelopen zomer en hoe die niet helemaal naar verwachting verliep. De rapper uit Ekeren liet een lange tijd op zich wachten omdat hij naar eigen zeggen de laatste twee jaar veel ups en downs beleefde. De nieuwe single is een vertolking van DVTCH’s nieuwe alter ego en spreekt over de persoonlijke twijfels waar hij zelf mee zat. ‘“SUMMERTOM” geeft niks om grenzen en leeft hard. Net zoals ik toen. Op die manier probeer ik er over te praten.’ aldus DVTCH.

“SUMMERTOM” begint heel jazzy en dromerig, maar roept wel een bepaald zomergevoel op, wat wel te verwachten is met de gegeven titel. De nieuwe single valt niet te vergelijken met zijn eerdere repertoire en blaast zo een nieuwe wind door DVTCH’s kleurenpalet en stijl, toch blijft het heel nostalgisch aanvoelen. Wij zijn alvast verkocht aan de nieuwe single en we zouden zelfs durven zeggen dat de laatste verse een bepaalde Kendrick-vibe afgeeft. “SUMMERTOM” zou de voorbode zijn van een uitgebreide body of work en creatieve uitspattingen. Wij zijn alvast benieuwd naar meer.

Facebook  / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West - "Eazy" (feat. The Game)

Een van de meest voorkomende, en ook meest vervelende, stukjes muziekdiscours uit het afgelopen jaar was wel de vraag of Donda van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma - "crackuma" (feat. Kleine Crack)

De Antwerpse Rare Akuma heeft ondertussen geen inleiding meer nodig. Zijn muzikaal cv bevat onder andere Zwangere Guy en zelfs de Amerikaanse…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Aesop Rock & Blockhead - Garbology (★★★): Taalkundige jazz

De voorbije decennia zijn enkele legendarische hiphopduo’s de revue gepasseerd. OutKast, Run The Jewels en onze eigen blackwave. hebben allemaal hun strepen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.