Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “SUMMERTOM”

Na twee jaar stilte liet DVTCH NORRIS afgelopen maandag terug muziek op ons los. Met zijn nieuwe single “SUMMERTOM” blikt hij terug op de afgelopen zomer en hoe die niet helemaal naar verwachting verliep. De rapper uit Ekeren liet een lange tijd op zich wachten omdat hij naar eigen zeggen de laatste twee jaar veel ups en downs beleefde. De nieuwe single is een vertolking van DVTCH’s nieuwe alter ego en spreekt over de persoonlijke twijfels waar hij zelf mee zat. ‘“SUMMERTOM” geeft niks om grenzen en leeft hard. Net zoals ik toen. Op die manier probeer ik er over te praten.’ aldus DVTCH.

“SUMMERTOM” begint heel jazzy en dromerig, maar roept wel een bepaald zomergevoel op, wat wel te verwachten is met de gegeven titel. De nieuwe single valt niet te vergelijken met zijn eerdere repertoire en blaast zo een nieuwe wind door DVTCH’s kleurenpalet en stijl, toch blijft het heel nostalgisch aanvoelen. Wij zijn alvast verkocht aan de nieuwe single en we zouden zelfs durven zeggen dat de laatste verse een bepaalde Kendrick-vibe afgeeft. “SUMMERTOM” zou de voorbode zijn van een uitgebreide body of work en creatieve uitspattingen. Wij zijn alvast benieuwd naar meer.

Facebook  / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
AlbumsRecensies

Keshi - GABRIEL (★★★): Een eenkoppige boyband met een vleugje hiphop

We hebben eigenlijk geen idee hoe keshi al die jaren van onze muzikale vangnetten wist te ontsnappen, maar we hebben hem nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.