banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me – “Go To Hell” (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar. De nieuwste schijf van Between You & Me is er een in hetzelfde genre als voorheen, maar toch weet het kwintet met hun nieuwe “Go To Hell” te verrassen door het helemaal anders aan te pakken. Daarvoor werkte de poppunkband samen met een andere groep uit Australië, namelijk Yours Truly. Between You & Me ontstond in 2015. In 2016 lanceerde de band zijn debuutsingle “Cavalier” en hun debuutalbum Everything Is Temporary werd uitgebracht in 2018. De band is vooral gekend voor de singles “Overthinking” en “Dakota”.

De nieuwste schijf begint iets minder stevig dan zijn voorgangers. Pas vanaf het refrein herken je de tonen van Between You & Me. De drum, elektrische gitaar en basgitaar maken het opnieuw een sterk nummer met een nog betere songtekst. “Go To Hell” zal bij velen weerklank vinden door een blink-182-achtige riff en een met rock gevuld refrein. De band straalt zowel pop- als rockenergie uit. Dat komt vooral door de volle, vrouwelijke stem van Yours Truly-lid Mikaila Delgado. Zelfs met zijn anthemisch refrein luidt “Go To Hell” een rijper wordend nieuw hoofdstuk in voor de band, terwijl het nog steeds dat punkpoprandje behoudt dat ze creëerden bij Everything Is Temporary.

“Go To Hell” leek een probeersel te zijn voor de band, maar wel een die goed uitdraaide. Iedereen die houdt van (een tikkeltje) poppunk zal deze nieuwe single zeker kunnen waarderen. Wij kijken alvast uit naar de release van het album Armageddon op 19 november!

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Tea Party – Blood Moon Rising (★★★½): Riffs en bakken drama

We vragen het ons soms af: waarom is The Tea Party enkel beroemd in Canada? Mogelijk heeft het te maken met het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years – “Threadbare”

Het is nu bijna een jaar geleden dat The Wonder Years voor het laatst nieuwe muziek de wereld instuurde. Daarom was het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PEAKS! - "Black Guns / White Drugs"

PEAKS! is een Italiaanse alternatieve rockband, die intussen vanuit London aan hun carrière timmert. November 2020 bracht het duo zijn debuutsingle “Blackout”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.