Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me – “Go To Hell” (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar. De nieuwste schijf van Between You & Me is er een in hetzelfde genre als voorheen, maar toch weet het kwintet met hun nieuwe “Go To Hell” te verrassen door het helemaal anders aan te pakken. Daarvoor werkte de poppunkband samen met een andere groep uit Australië, namelijk Yours Truly. Between You & Me ontstond in 2015. In 2016 lanceerde de band zijn debuutsingle “Cavalier” en hun debuutalbum Everything Is Temporary werd uitgebracht in 2018. De band is vooral gekend voor de singles “Overthinking” en “Dakota”.

De nieuwste schijf begint iets minder stevig dan zijn voorgangers. Pas vanaf het refrein herken je de tonen van Between You & Me. De drum, elektrische gitaar en basgitaar maken het opnieuw een sterk nummer met een nog betere songtekst. “Go To Hell” zal bij velen weerklank vinden door een blink-182-achtige riff en een met rock gevuld refrein. De band straalt zowel pop- als rockenergie uit. Dat komt vooral door de volle, vrouwelijke stem van Yours Truly-lid Mikaila Delgado. Zelfs met zijn anthemisch refrein luidt “Go To Hell” een rijper wordend nieuw hoofdstuk in voor de band, terwijl het nog steeds dat punkpoprandje behoudt dat ze creëerden bij Everything Is Temporary.

“Go To Hell” leek een probeersel te zijn voor de band, maar wel een die goed uitdraaide. Iedereen die houdt van (een tikkeltje) poppunk zal deze nieuwe single zeker kunnen waarderen. Wij kijken alvast uit naar de release van het album Armageddon op 19 november!

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Simple Plan - Harder Than It Looks (★★★): Vrolijke poppunk met een donker randje

2022 is het jaar waarin Simple Plans debuut No Pads No Helmets… Just Balls zijn twintigste verjaardag viert. De vijf jonge gasten…
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.