Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Just Mustard – “I Am You”

© Megan Doherty

Het was een productief jaar voor Partisan Records met nieuwe aanwinsten als Geese en Chubby and the Gang, alsook platen van onder meer IDLES. Het jaar is echter nog niet voorbij en dus kan je vanaf heden ook Just Mustard vinden op het label. De band brengt in 2022 een tweede album uit en daaruit krijgen we nu met “I Am You” een eerste voorsmaakje. Meer nieuws over de plaat is er nog niet, maar we weten wel dat Just Mustard samen met labelgenoten Fontaines D.C. op tour mag door Europa en zo kan je ze ook zien op 8 april in Trix, enkele maanden daarvoor, op 14 februari, speelt de band alleen in Botanique.

“I Am You” is een donker postpunk liedje geworden dat vooral op intensiteit teert. Zangeres Katie Ball zorgt voor een dromerig jasje over de duistere gitaren die erg loom en dreigend overkomen. Toch schuilt hierin een schoonheid, want met zoveel intensiteit in een nummer, ben je gewoon verplicht om helemaal weg te dromen. De hypnotiserende sfeer die hierdoor ontstaat, is ontegensprekelijk aanwezig. Als de gitaren op het eind nog iets steviger te werk gaan, ben je helemaal betoverd. Boeiende band, Just Mustard.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3436 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Lissens - "I Am You"

Als multidisciplinaire artiest doet Clara Lissens meer dan allleen maar muziek uitbrengen. In haar universum combineert ze performance en geluidskunst. Ze maakt…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Just Mustard - Heart Under (★★★★): Postpunk uit het spookhuis

Postpunk uit de Britse eilanden verbergt de laatste jaren voor steeds meer mensen steeds minder geheimen. Naast enkele Amerikaanse groepen namen Shame,…
InstagramLiveRecensies

Fontaines D.C. @ Trix: Tussen lusteloos en grandioos

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar gisteren stond Fontaines D.C. eindelijk nog eens op een podium in ons land….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.