Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I – “Wait For You”

Foto: Raia Maria Laura

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder eigen naam tekende hij afgelopen juli een platencontract bij Sony Music. Daar bracht hij “Falling” en nu dus ook “Wait For You” uit. Oscar ‘O S K I’ Santos komt nog maar net van de schoolbanken, maar op dat moment heeft hij niet gewacht om zijn passie te volgen en muziek uit te brengen. Met zijn eerdere nummers was hij al erg goed op pad om zijn jongensdroom in vervulling te laten gaan. Ook zijn nieuw nummer “Wait For You” is opnieuw een schot in de roos.

De jonge Antwerpenaar zingt over een moeilijke en ingewikkelde tienerliefde. O S K I neemt de relatie erg serieus en hij wil niet dat het als een kalverliefde wordt gezien. “Wait For You” begint rustig, maar iets later krijgen we een upbeat tempo en dat voor de rest van het nummer. Al vanaf de eerste noot zijn we aangenaam verrast door de stem van O S K I. De drums en hiphopinvloeden maken het nummer nog net dat tikkeltje beter. Een heel erg mooi geheel.

Met “Wait For You” heeft O S K I alweer een topschijf uitgebracht. In het voorjaar van 2022 komt ook O S K I’s debuutalbum uit. We verwachten dat ook de rest van zijn nummers pareltjes zullen zijn. Sony Music heeft met deze artiest een mogelijke superster aan de haak geslagen. Wij zijn alvast enthousiast.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "FOMO"

Luka Cruysberghs is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Na een killerpassage in The Voice, waar ze haast moeiteloos…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Dull Boy Johnny - "Room Service"

Dull Boy Johnny is een nieuw groovy project uit de Kempen, geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Met ‘oldschool’ technieken brengen ze muziek…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lunar Noon - “The Rain”

De in San Francisco gevestigde Lunar Noon brengt met “The Rain” een eclectische, prikkelende tweede single uit. De muziek van Michelle Zheng,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.