Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I – “Wait For You”

Foto: Raia Maria Laura

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder eigen naam tekende hij afgelopen juli een platencontract bij Sony Music. Daar bracht hij “Falling” en nu dus ook “Wait For You” uit. Oscar ‘O S K I’ Santos komt nog maar net van de schoolbanken, maar op dat moment heeft hij niet gewacht om zijn passie te volgen en muziek uit te brengen. Met zijn eerdere nummers was hij al erg goed op pad om zijn jongensdroom in vervulling te laten gaan. Ook zijn nieuw nummer “Wait For You” is opnieuw een schot in de roos.

De jonge Antwerpenaar zingt over een moeilijke en ingewikkelde tienerliefde. O S K I neemt de relatie erg serieus en hij wil niet dat het als een kalverliefde wordt gezien. “Wait For You” begint rustig, maar iets later krijgen we een upbeat tempo en dat voor de rest van het nummer. Al vanaf de eerste noot zijn we aangenaam verrast door de stem van O S K I. De drums en hiphopinvloeden maken het nummer nog net dat tikkeltje beter. Een heel erg mooi geheel.

Met “Wait For You” heeft O S K I alweer een topschijf uitgebracht. In het voorjaar van 2022 komt ook O S K I’s debuutalbum uit. We verwachten dat ook de rest van zijn nummers pareltjes zullen zijn. Sony Music heeft met deze artiest een mogelijke superster aan de haak geslagen. Wij zijn alvast enthousiast.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Why Don't We - "How Do You Love Somebody"

De populaire Amerikaanse jongensgroep Why Don’t We is terug met nieuwe muziek. Vorig jaar bracht de groep hun voorlopig laatste album The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef - "Arme Slechterik"

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.