Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Between Us”

Volgende week verschijnt het nieuwste album van Little Mix, en het zal misschien ook hun laatste zijn. Er doen geruchten de ronde dat na tien jaar de drie vrouwen, die tot vorig jaar nog met vier waren, het voor bekeken zullen houden. Enkele maanden geleden verliet Jesy de groep (en bracht intussen al een controversieel solodebuut uit) en nu zouden Perrie, Leigh-Anne en Jade er ook gezamenlijk een punt achter willen zetten. Als mogelijk afscheidsgeschenk krijgen we dus nog Between Us, waarvan vandaag de titeltrack verschijnt.

Hoewel Little Mix al een decennium lang weet te balanceren tussen (ietwat platte) popmuziek en innoverende thema’s, hebben we intussen alles wat de band te bieden heeft, gehoord. Dat kan niet per se kwaad – hun formule is vaak succesvol gebleken voor de vrouwen – maar misschien is afsluiten wel een goede beslissing. Vorige single “Love (Sweet Love)” liet al blijken dat Little Mix van plan is dat in schoonheid te doen, en ook hun nieuwste single “Between Us” wijst in die richting. Hoewel de trapbeats een beetje passé zijn, klinken Perrie, Leigh-Anne en Jade volledig zoals het moet. Hun stemmen komen tot hun recht en de boodschap komt volledig over. We zijn benieuwd naar volgende week!

Between Us verschijnt op 12 november.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Leigh-Anne - "Stealin' Love"

Een kleine twee jaar geleden sloot de Britse popgroep Little Mix tijdelijk het hoofdstuk van haar tijd als girlband af. Tijd voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Leigh-Anne - "Don't Say Love"

In 2011 begon de muzikale carrière van Leigh-Anne Pinnock. We kennen haar het best van de Britse meidengroep Little Mix, die na…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix - "Love (Sweet Love)"

Little Mix, sinds dit jaar ’s werelds populairste vrouwengroep, heeft heel wat te vieren. Niet enkel bevielen vorige week Perrie en Leigh-Anne…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.