Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Ferg – “Green Juice” (feat. Pharrell Williams & The Neptunes)

Halloween staat voor de deur en dat wil zeggen dat er weer volop gegriezeld kan worden. Vooral Amerikaanse artiesten laten zich de laatste jaren steeds vaker op visueel vlak inspireren door het gecommercialiseerde event en één daarvan is het hiphopzwaargewicht A$AP Ferg. De rapper uit Harlem behoort met meer dan tien miljoen luisteraars tot de groteren van zijn vak en is verantwoordelijk voor anthems als “Plain Jane“, “New Level” en “Work“. De nummers laten op elk hiphopfeestje een spoor van vernieling na, al heeft A$AP Ferg ook wat meer gelaagde nummers in zijn repertoire. Binnen die laatste categorie valt ook zijn nieuwe worp “Green Juice”, waarvoor hij werd bijgestaan door de masterminds Pharrell Williams en The Neptunes.

“Green Juice” is een uitzonderlijk nummer van vier creatieve muzikanten die volledig op eenzelfde golflengte zitten. Enerzijds is er de geweldige productie van het legendarische productieduo The Neptunes die weinig aan de verbeelding overlaat en met een mysterieuze synth-sound voor een onheilspellende sfeer zorgt. Het contrasteert goed met de donkere stemkleur en de temperamentvolle manier van rappen van Ferg die zoals steeds vurig en scherp voor de dag komt. Pharrell Williams mocht dan weer het refrein voor zijn rekening nemen en doet dat met een klasse zoals we dat al lang niet meer van hem hebben gehoord. “Green Juice” is zonder enige twijfel een van de hoogtepunten van het hiphopjaar 2021!

Visueel werd het nummer overigens ijzersterk onderbouwd met een waanzinnige videoclip die zeker de moeite is om eens te bekijken.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mumford & Sons - "Good People"

België en Mumford & Sons zijn al sinds jaar en dag twee handen op één buik. Voor het beste voorbeeld daarvan moeten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle KAYTRAMINÉ - "4EVA" (feat. Pharrell Williams)

Aminé en KAYTRANADA slaan de handen in elkaar en komen in mei met een gezamenlijk album op de proppen. Voor een artiestennaam…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.