Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beach Bunny – “Oxygen”

Stil zitten doen ze alvast niet, die dame en kerels van Beach Bunny. Vorig jaar bracht de band uit Chicago debuutalbum Honeymoon uit, eerder dit jaar zag ep Blame Game (met onder andere “Good Girls Don’t Get Used“) het levenslicht en vorige week herwerkten ze Marina’s “I Love You But I Love Me More”. Amper een week later laten ze de digitale persen weer rollen met single “Oxygen”.

Het nummer opent meteen op het tempo dat we van hen kennen: goeie drum, pittig snelle gitaren en de knappe poprockstem van frontvrouw Lili Trifilio. Al is het de zoveelste liefdessong met alle bekende clichés vandien in verwerkt, het blijft een interessant nummer. Als luisteraar word je immers constant verrast door de verschillende ritmematen die afwisselend van achter het hoekje op je afkomen. Als dit de voorbode voor een nieuwe ep of plaat betekent, dan kijken we daar alvast naar uit.

Wellicht moeten we volgende week niet nóg eens nieuw materiaal verwachten, maar we zouden het zeker fijn vinden mocht dat wel gebeuren. Beach Bunny kan je op woensdag 16 februari 2022 aan het werk zien in Kavka Oudaan te Antwerpen met Field Medic als support act. Tickets zijn te koop via de website van Kavka.

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

55 posts

About author
't Is wel fijn muziek te delen. Bij deze.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Make You Mine"

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs,…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.