Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls – “Again Again”

© CPU – Larissa Zenner

Of we het nu willen of niet, 2022 zal op gang geknald worden door het Britse Sea Girls. De band brengt namelijk in januari al zijn tweede langspeler uit en die volgt al redelijk snel na debuutplaat Open Up Your HeadDat is op zich geen probleem, aangezien dat album de torenhoge verwachtingen niet helemaal kon inlossen. Het moest dan ook snel gaan voor het viertal uit Londen. Nu krijgen de mannen dus een herkansing, maar ook comebacksingle “Sick” liet ons een beetje op onze honger zitten. Gelukkig is daar vandaag het splinternieuwe “Again Again”, waarop de band scheurt als vanouds.

Al vanaf de eerste seconden zorgen de opzwepende drums ervoor dat we zin krijgen om te dansen. Het is dan ook de karaktervolle stem van Henry Camamile die ervoor zorgt dat dat binnen de kortste keren effectief gebeurt. Dankzij de herkenbare refreinen zing je “Again Again” na enkele luisterbeurten van voor tot achter mee en op die manier zorgt Sea Girls eindelijk nog eens voor een fijn indierockfeestje. De fijne mix tussen gitaren, drums en lichte elektronica op de achtergrond klinkt redelijk groots en daardoor zal het nummer hoogstwaarschijnlijk uitgroeien tot een van de hoogtepunten tijdens liveshows.

Homesick, het tweede album van Sea Girls, verschijnt op 14 januari 2022. Op 1 april stelt de band die plaat voor in de AB Club.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1349 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #34

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

Sea Girls @ Ancienne Belgique (AB Club): Geen sporen van heimwee!

Sea Girls werd in hun begindagen een gouden toekomst voorspeld, maar de motor van de band is al een tijdje aan het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls - "Lonely"

Waar in de begindagen de loftrompet telkens werd bovengehaald als Sea Girls met nieuwe muziek op de proppen kwam, moeten we nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.