Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meskerem Mees – “The Writer”

© CPU – Leni Sonck

Slechts 22 jaar is Meskerem Mees en ze behoort nu al tot grote talenten van ons land. Na haar overwinningen in muziekconcours Sound Track en Humo’s Rock Rally met slechts een akoestische gitaar in haar hand, geraakte haar carrière in een heuse stroomversnelling. Zo speelde ze onder meer op Werchter Parklife, passeerde ze op Radio 1 voor een prachtige Toots-sessie en verscheen er zelfs een single met Tourist LeMC. Op 12 november ligt Meskerems debuutplaat in de winkelrekken, maar eerst krijgen we nog een voorproefje onder de noemer “The Writer”.

Naar goede gewoonte horen we ook op “The Writer” voornamelijk gitaargetokkel en Meskerems mooie stem. Al op vertellende wijze beschrijft ze het eenzame leven van een schrijver, opgesloten in zijn eigen verbeelding. Het folky gitaarspel van onze jongedame blijft nog steeds bekoren, maar durft soms wat eentonig over te komen. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op haar prachtige stem en eloquente teksten die boeien. Steeds opnieuw slaagt Meskerem erin haar luisteraar te charmeren met haar oprechte en warme muziek. We zijn alvast benieuwd of ze deze lijn doortrekt op haar debuutplaat.

Op 12 november verschijnt Julius, de debuutplaat van Meskerem Mees.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JULIUS - "Crush My Soul"

Toen Bazart en Oscar & The Wolf de Belgische bescheidenheid een hak zetten en een gooi deden naar het Sportpaleis, was er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Muzieknieuwtjes

ESNS Exchange geeft Belgische artiesten een plaats op Europese podia

Eurosonic Noorderslag kan worden omschreven als het grootste showcasefestival van Europa. Jaarlijks komen er honderden Europese bands af om daar de wereld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.