Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meskerem Mees – “The Writer”

© CPU – Leni Sonck

Slechts 22 jaar is Meskerem Mees en ze behoort nu al tot grote talenten van ons land. Na haar overwinningen in muziekconcours Sound Track en Humo’s Rock Rally met slechts een akoestische gitaar in haar hand, geraakte haar carrière in een heuse stroomversnelling. Zo speelde ze onder meer op Werchter Parklife, passeerde ze op Radio 1 voor een prachtige Toots-sessie en verscheen er zelfs een single met Tourist LeMC. Op 12 november ligt Meskerems debuutplaat in de winkelrekken, maar eerst krijgen we nog een voorproefje onder de noemer “The Writer”.

Naar goede gewoonte horen we ook op “The Writer” voornamelijk gitaargetokkel en Meskerems mooie stem. Al op vertellende wijze beschrijft ze het eenzame leven van een schrijver, opgesloten in zijn eigen verbeelding. Het folky gitaarspel van onze jongedame blijft nog steeds bekoren, maar durft soms wat eentonig over te komen. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op haar prachtige stem en eloquente teksten die boeien. Steeds opnieuw slaagt Meskerem erin haar luisteraar te charmeren met haar oprechte en warme muziek. We zijn alvast benieuwd of ze deze lijn doortrekt op haar debuutplaat.

Op 12 november verschijnt Julius, de debuutplaat van Meskerem Mees.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.