Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “Giving In To The Love”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Wat al een tijdje in de lucht hing, wordt vandaag eindelijk bevestigd: er komt een nieuwe plaat van AURORA aan. The Gods We Can Touch verschijnt begin volgend jaar en wordt zo het eerste album van de Noorse in bijna drie jaar. Na haar laatste wapenfeit waren we wat minder overtuigd van haar kunnen, maar dankzij “Cure For Me” eerder dit jaar, liet de zangeres ons al haar zonden vergeven. Om het nieuws rond die nieuwe plaat te vieren, lost ze vandaag met “Giving In To The Love” een opvolger voor die zomerse single. ‘Van het lichtje binnenin ons, tot de duisternis in de buitenwereld’, AURORA heeft het allemaal.

Ook op haar nieuwste creatie neigt de Noorse zangeres wat meer richting de commerciële kanten van haar muzikale wereld. Muzikaal houdt ze het redelijk simpel met wat donkere synthbassen en lichte drums, dus het is vooral de stem van AURORA die het nummer draagt. In de refreinen haalt ze gigantische hoogtes en weet ze aan de hand van haar vocalen zelfs een vorm van spanning op te bouwen. Dat zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat we het hoogtepunt niet snel zullen vergeten en bijgevolg de refreinen binnen de kortste keren kunnen meezingen. Afsluiten doet de zangeres met een dromeriger intermezzo, waarin de ‘la la la’s’ op een haast magische manier doorheen het nummer komen piepen. Dat wordt live met andere woorden een meezingmomentje!

The Gods We Can Touch verschijnt op 21 januari. Een maandje later, op 16 februari, staat AURORA in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Some Type Of Skin"

Het voelt als de dag van gisteren dat AURORA haar “Running With The Wolves” op de wereld losliet, maar een blik op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "The Conflict of The Mind"

De Noorse popnimf AURORA draait al bijna een decennium mee in het muziekcircuit en toch herinneren we ons de release van “Running…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Your Blood"

Eens een bosnimf, dan weer een magische liefdeskrijger, het zijn slechts een paar van de titels die we de Noorse AURORA al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.