Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Lunoe – “Back Seat” (feat. Genesis Owusu)

Je kan Anna Lunoe kennen van haar show op Apple Music en haar optredens op festivals zoals Tomorrowworld. De Australische dj en producer is vooral gekend binnen de elektronische muziek, waar ze nummers maakte met onder andere Flume. Na wat remixes uit te brengen, is het nu tijd voor een eigen single, “Back Seat”, in samenwerking met Genesis Owusu.

“Back Seat” begint al vrij opbouwend, waarbij de kicks vanaf de start aanwezig zijn. Ook de vocals van Genesis Owusu zorgen ervoor dat het nummer goed op gang komt. Aanvullend komen er meer drums en synths bij, waardoor de drop goed ingeleid wordt. Die drop trekt de aandacht door de vettige bas die aanwezig is. Een beetje té vettig en aanwezig zelfs, het is goed dat die na een tijdje terug verdwijnt en subtieler wordt. Anders zou dat toch wat storend zijn. Wat dan wel het tegenovergestelde van storend is, zijn de verschillende synths die doorheen het nummer spelen. Die zorgen ervoor dat de aandacht constant geprikkeld wordt.

FacebookInstagramTwitter

128 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billy Davis - "Dream No More" (feat. Ruel & Genesis Owusu)

In Australië is Billy Davis geen vreemde. Hij heeft daar ondertussen al een reputatie opgebouwd als iemand die van elke release een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.