Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wine Lips – “Tension”

Toen we met “Eyes” de eerste single van Wine Lips’ nieuwe album te horen kregen, dachten we dat de lat die ze voor zichzelf hadden gelegd extreem hoog was. Het was dan ook uitkijken naar een tweede single uit Mushroom Death Sex Bummer Party en met “Tension” is de band erin geslaagd om de lat nog hoger te leggen. De band uit Toronto heeft met de eerste twee singles al ferm weten te overtuigen en die plaat kan dus niet anders dan een toppertje worden.

De band weet zelf al te zeggen dat deze derde plaat de beste wordt die ze al maakten, en de grote doorbraak moet er dan ook nog aankomen. “Tension” duurt net geen vier minuten en schiet meteen met heerlijke fuzzy gitaren op gang. Een gitaarsolootje en furieuze vocals zorgen voor vibes die ons aan Fuzz, Meatbodies of Oh Sees doen denken. Met een titel als “Tension” kan de spanning te snijden zijn, en je voelt dat de band ons nog meer wil geven dan ze in het begin doen. Na een goeie twee minuten slaat de single dan ook volledig om en knalt Wine Lips gewoon letterlijk alles omver met een snelheid waar Fernando Alonso nog wat van kan leren. “Tension” is een heerlijke garagerockknaller waar we maar niet genoeg van krijgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3367 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wine Lips - "Eyes"

 Wine Lips is een uit Toronto afkomstige garagerockgroep met psychedelische invloeden. Wat begon als deeltijds projectje tussen gitarist/zanger Cam Hilborn en drummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.