Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LANI – “Pink Champagne”

© Alexander Popelier

Popmuziek met diepe bassen en een glitteruitstraling, dat vat LANI haar muziek vrij goed samen. De zoetigheid gaat doorgaans gepaard met een donker kantje en zo toont Lani Pellegrini al gauw aan dat ze niet gewoon een zoveelste vrolijke popzangeres is. Eind vorig jaar blies de zangeres haar prille carrière een tweede leven in met “Do You Know What It Is” en wat later deed ze ons dansen op “Dark”. Van dat bewegen hebben we dorst gekregen en dus ontpopt LANI een fles roze champagne voor haar nieuwe single.

Op een nummer dat “Pink Champagne” heet zou je misschien net extra veel glitter verwachten, maar niets is minder waar. De diepe bassen aan het begin trekken meteen je aandacht om vervolgens een kleine drie minuten met spanning te spelen. In het begin is het een donker nummer, maar langzaamaan komen er toefjes roze bij waardoor er een tipje van een mysterieuze sluier wordt getild. “Pink Champagne” is een duister lied met opklaringen en net zoals je nooit stopt bij één glas champagne, is één luisterbeurt hier ook niet voldoende.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

861 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 15/10 @ De Casino (Sint-Niklaas)

Ondertussen heeft de tweede editie van Sound Track al heel wat podia zien passeren. Waar vorige week een reeks Oost-Vlaams talent het…
Features

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 15/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LANI - "Dark"

Lani Pellegrini is een naam die wellicht geen belletje doet rinkelen, maar de namen Chackie Jam en Walther doen dat misschien wel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.