Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle SAFRAN – “Tell Me”

@ Tom Tytgat

SAFRAN is een Belgische band die dromerige soulpop brengt en al menig hart wist te verwarmen. De bandleden komen uit Beveren, Zulte en Kontich, maar leerden elkaar kennen in Gent. Twee jaar na hun oprichting en een Winterslaapsessie later brengen ze hun eerste single “Tell Me” uit.

De muziek van SAFRAN nodigt uit om heerlijk weg te dromen. Ook “Tell Me”  roept hetzelfde gevoel op. Het nummer gaat over een voormalige geliefde die heel snel een andere partner vindt. Het feit dat de basis van het nummer ontstond tijdens de zelfquarantaine van toetsenist Jan Joos zal de melancholische sfeer alleen maar versterkt hebben. Anly Lippens’ strelende stem vervolledigt het plaatje tot een gemoedelijke mijmering over een verloren liefde en waarom de ene zo snel verder kan zonder jou.

We kijken ernaar uit om SAFRAN ergens tegen te komen in een gezellig cafeetje, waar we al heupwiegend kunnen genieten van hun gemoedelijke droompop. Bij deze dus een oproep aan alle muziekminnende cafébazen: boek hen nu!

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 79

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 5 - 11 december 2016

Het einde van het jaar nadert en dan durven er al eens minder filmpjes uitkomen. We zitten dan ook al aan onze…
Nieuwe singles

Nieuwe single PURO INSTINCT

Piper en Sky zijn de twee schone dames die PURO INSTINCT vormen. Hun genre wordt omschreven als ‘#Dream Pop’. Omdat dit genre…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.