Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Los Bitchos – “Las Panteras”

© CPU – Mathias Verschueren

Je zou het niet zeggen, maar Los Bitchos heeft nog maar drie singles uit. De laatste dateert alweer van 2019 en dus was het eigenlijk vooral wachten op nieuw werk. De band deed wel wat liveshows, met zelfs een uitverkochte in de Trix Bar en dit weekend op AMOK in Brugge, en dus konden ze zo heel wat zieltjes winnen. Nu is het tijd om te oogsten, want op 4 februari verschijnt debuutalbum Let The Festivities Begin!, en omdat de feestjes nu echt weer begonnen zijn, kon die naam niet beter gekozen zijn. Samen met die aankondiging krijgen we alvast het heerlijke “Las Panteras”.

Zang, dat is er ondertussen nog steeds niet bij, maar goeie groovy muziek des te meer. Argentijnse cumbia, Turkse psych en Peruviaanse chicha. Je kan het zo gek niet bedenken, maar Los Bitchos steekt het allemaal in een blender. Dat het hierdoor erg plezant is om te luisteren, blijkt ook uit “Las Panteras”. Je hebt namelijk al heel snel zin om aan het dansen te slaan en na een goeie twee minuten krijg je plots een volledige ommezwaai. Het tempo ligt hoger en op dat moment is het hek volledig van de dam. De outro geniet op deze manier van nog wat extra swagger en dus zetten wij alweer snel de repeatknop aan.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3406 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Primavera a la Ciutat: Wanneer wachten een levensstijl wordt

Na een eerste weekend waarbij het Parc Del Forum onveilig werd gemaakt, verplaatst Primavera zich naar de stad om daar ook concerten…
LiveRecensies

Los Bitchos, Melenas & Panick Shack @ Les Nuits Botanique (Orangerie): Meerdere shots tequila

Les Nuits Botanique is ondertussen aan zijn tweede week bezig en op 3 mei 2022 kon je in de Orangerie terecht voor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Los Bitchos - Let The Festivities Begin! (★★★★): Laat het feest maar duren!

Het heeft even geduurd, maar nu is het debuutalbum van Los Bitchos eindelijk beschikbaar. De debuutsingle van het vrouwelijke viertal is intussen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.