Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Harrison Storm & Enna Blake – “Under Dusk”

Voor zijn nieuwste single werkte Harrison Storm samen met Enna Blake, die in de lockdown van 2020 zijn roommate was. De samenwerking tussen beide Australische singer-songwriters leverde het prachtige indiefolknummer “Under Dusk” op. De single vormt bovendien het eerste nummer van de samenwerkings-ep die de twee artiesten binnenkort uitbrengen.

“Under Dusk” vormt de perfecte soundtrack voor de beginnende herfst waarin we ons op dit moment bevinden. De combinatie van zachte akoestische gitaargeluiden en de betoverend kwetsbare stemmen van Harrison Storm en Enna Blake doen ons al gauw grijpen naar een warm dekentje waaronder we ten volle van deze track kunnen genieten. “Under Dusk” is een nummer over empathie en warmte, elementen die we in deze donkere herfstmaanden zeker en vast kunnen gebruiken.

De hartverwarmende nieuwe single van Harrison Storm doet ons bovendien uitkijken naar de overige nummers op zijn aankomende ep die hij in samenwerking met Enna Blake maakte. “Under Dusk” is een sterke aanrader voor iedereen die wat warmte en comfort nodig heeft in deze grijzere periode van het jaar.

Harrison Storm: Facebook / Instagram / Website

Enna Blake: Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Fleet Foxes @ De Roma: Onderdompelen in een bad van hemelse harmonieën

Fleet Foxes bestaat intussen al bijna twintig jaar, maar heeft op die lange periode slechts vier langspelers en twee eps op de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Mountain Goats - Bleed Out (★★★½): Nerdy liefdesbrief aan oude actiefilms

De Amerikaanse indiefolkband The Mountain Goats gaat nu al bijna drie decennia lang mee en brengt quasi jaarlijks een album uit zonder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Jesus – “Ocean” (feat. Tomberlin)

De laatste keer dat we van Young Jesus hoorden, was toen ze hun ep Love For A New Century uitbrachten in mei…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.