Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Limp Bizkit – “Dad Vibes”

De tijd waarin Fred Durst met een petje heftige riffs ondersteunde door coole rhymes, lijkt hij volledig achter zich te leggen. De frontman van Limp Bizkit omarmt zijn status als ‘dad’ en dat zie je ook op zijn nieuwe look (grijs haar, zonnebril, hemdje). Maar ook in de muziek van Limp Bizkit kruipt het door, want dat is ook waar nieuwe single “Dad Vibes” voor staat (zie lyrics als ‘new kid back on the block with a wig’). De song is de eerste van de band sinds 2014 en zou het eerste nummer moeten zijn van een album dat later komt. Dat album wordt alweer het eerste in meer dan tien jaar.

Ondanks dat Limp Bizkit nooit echt weg is geweest (je kon ze bijna op ieder festival wel eens aan het werk zien), is het dus lang geleden dat er echt nagelnieuwe muziek van de band uitkwam. Dat we dan ook teleurgesteld mogen zijn dat “Dad Vibes” maar iets meer dan twee minuten duurt, is een understatement. Er zijn natuurlijk weer de herkenbare scratchgeluiden en ondanks de gewijzigde look van Durst, blijft zijn stem herkenbaar. De stevige riffs komen er maar naar het einde toe echt opvallend door, maar voor je er helemaal inzit, is het nummer al ten einde. Het is geen “Nookie”, maar “Dad Vibes” is een fijne terugkomer voor de fans en moet iedereen warm maken voor wat nog moet volgen. Er zouden namelijk snel meer singles volgen, dus we zijn benieuwd welk niveau ze zullen halen. Ladida.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3391 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Korn - "Forgotten"

Na een carrière van bijna dertig jaar behoeft Korn weinig introductie. Al sinds het zelfgetiteld debuut uit 1994 wist de band aanhang…
AlbumsFeatured albumsRecensies

killthelogo - Reset (★★★½): F*ck het systeem, het tij kan nog keren

Vanwege de recente releases van Korn, Slipknot en Limp Bizkit lijkt het of we teruggekatapulteerd worden naar het jaar 2002. Uit de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Limp Bizkit - STILL SUCKS (★★★½): Koekjes gebakken volgens gekend recept

Na meer dan tien jaar wachten lost Limp Bizkit als bij verrassing een nieuw album. Echt weg is de band nooit geweest;…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.