Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days – “Belong Together”

Drie maanden na de vorige single “I’ll Be Loving You“, krijgen we weer nieuwe muziek van Yellow Days. De 22-jarige George van den Broek maakt naar eigen zeggen ‘upbeat existential millennial crisis music’, dat beter te omschrijven valt als een mix tussen Mac DeMarco (waarmee hij al samenwerkte voor “The Curse“), King Krule en Men I Trust. De basgitaar staat dus centraal in de muziek van de jonge Brit. Reken hier nog eens zijn rauwe stem bij en je hebt al meteen het succesrecept voor een Yellow Days-nummer.

Aan dat recept blijft hij ook op “Belong Together” vasthouden. Het nummer opent meteen met zijn twee gekende ingrediënten, wat gepingel op zijn gitaar en enkele ‘oooh’s’ die we verder in het nummer nog een paar keer zullen tegenkomen. Verder stelt de single ons wel wat teleur. “Belong Together” kabbelt een drietal minuten gewoon wat door zonder al te veel verandering, zowel in de muziek als in zijn teksten. Enkel de laatste 30 seconden krijgen we eventjes een tempoverandering, maar die kan het nummer niet meer redden.

Facebook / Instagram/ Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days - "Soul Smile"

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Slow Dance & Romance"

Het was alweer enkele maanden geleden dat we nog iets hoorden van Yellow Days. In november bracht hij nog samen met Ric…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days & Mac DeMarco - "The Curse"

De jonge Brit Yellow Days nestelt zich sinds eind 2016 alsmaar dieper in ons hart met zijn mix tussen bedroom pop, psychedelische…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.