Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days – “Soul Smile”

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is een van hen. Hij is een artiest met een oude ziel in een jong lichaam. De muziek van de 23-jarige is vooral geïnspireerd op de blues en puurheid van Ray Charles. In het jaar 2022 bracht hij maar liefst drie ep’s uit, waarbij hij in elke ep zijn muziek een tikkeltje aanpaste. Zijn laatste album Inner Peace bracht hij eind vorig jaar uit en stelt hij dit jaar voor op zijn wereldtour, waaronder een van de stops zich in Brussel bevindt.

“Soul Smile” is het eerste nummer dat volgt na zijn laatste album Inner Peace. De naam van de song laat het al blijken. De single geeft een glanzend en zweverig gevoel weer. Het gaat over een warme en betrouwbare liefde waarop je altijd kunt rekenen. Het brengt je terug naar een zorgeloze tijd waarin er niets kan verkeerd gaan. De backingvocals vullen de basgitaar, drums en zwoele stem aan en brengen zo samen een warm geheel. “Soul Smile” doet je ziel lachen.

Wie in levenden lijve wil genieten van zijn zielschrapende muziek, kan afzakken naar Le Botanique op 15 april.

Facebook / InstagramTwitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.