Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lola Young – “FAKE”

In augustus bracht Lola Young nog een ep uit, maar dat ze niet kan stilzitten, bewijst ze meteen door nu al een nieuwe single de wereld in te sturen. De afgelopen jaren timmerde ze ijverig aan haar doorbraak, wat resulteerde in eerste singles die de miljoen streams haalden en een uitgebreide tour als voorprogramma van Dermot Kennedy. Uiteindelijk kwam ze op de radar van James Corden terecht, die haar uitnodigde om in zijn populaire talkshow op te treden en haar gloednieuwe nummer voor te stellen.

Dat ze overal geprezen wordt voor haar waanzinnige stem, begrijp je meteen als je naar het pakkende “FAKE” luistert. De arrangementen en meeslepende instrumentatie stellen vooral in het refrein haar herkenbare stem centraal. Haar muziek ligt ergens tussen pop en toegankelijke rock, waardoor ze meteen in een brede vijver aan mogelijkheden vist. Ondanks het hoge hitgehalte, kan ze zeker ook in de smaak vallen bij de ietwat alternatievere muziekfans. Dat we met Lola Young een echte ster in wording hebben, kunnen we na deze sterke single niet meer ontkennen en kunnen we enkel aanmoedigen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1716 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single olsan - "asjeblief" (feat. Brihang)

Al wie uit West-Vlaanderen komt, kent het begrip ‘olsan’ waarschijnlijk wel. Maar buiten een West-Vlaams woord is het ook een hiphopduo dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lola Young - "So Sorry"

De fluogele omkadering is haast even bekend als haar stemgeluid. Jazeker, Lola Young is er weer met nieuwe muziek. De Londense zangeres…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2021

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.