Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Suns – “When The World Was Mine”

‘Eindelijk zomer’, moeten de bandleden van Bad Suns gedacht hebben toen ze op 1 juni het zonnig klinkende “Heaven Is A Place In My Head” losten. Vervolgens werd het hier in België te regenachtig en frisjes om echt ten volle te kunnen genieten van die zomersingle door de Californische band. Nu het warme weer dan toch zijn weg gevonden heeft tot bij ons, brengt Bad Suns gelukkig een vrolijk en al even kleurrijk nummer om de nazomer te vergezellen.

“When The World Was Mine” creëert van bij het begin een atmosfeer die je doet wiegen met je heupen en doet denken aan zwoele zomers bij het zwembad. Tegelijkertijd houden de drums het tempo erin en zorgt het catchy refrein ervoor dat je – naast meebewegen – ook meezingen niet kan laten. De brug naar het einde van het nummer breekt mooi door naar een ander soort sound en zorgt op die manier voor variatie. Zomervibes ten top, met andere woorden. En hoewel Bad Suns weinig vernieuwends doet in dit nummer, weten ze toch razendsnel en succesvol het verlangen naar een strandstoel en een cocktail op te wekken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dog Race - "Terror"

Om de zoveel tijd duikt er in het muzieklandschap weer een nieuw postpunkbandje op, en zo kunnen we deze keer kennismaken met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Eleanor"

Nadat hun eerste voorproefje in de vorm van “Down” ons deed watertanden naar meer, is het tijd voor een nieuwe single uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.