Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Suns – “When The World Was Mine”

‘Eindelijk zomer’, moeten de bandleden van Bad Suns gedacht hebben toen ze op 1 juni het zonnig klinkende “Heaven Is A Place In My Head” losten. Vervolgens werd het hier in België te regenachtig en frisjes om echt ten volle te kunnen genieten van die zomersingle door de Californische band. Nu het warme weer dan toch zijn weg gevonden heeft tot bij ons, brengt Bad Suns gelukkig een vrolijk en al even kleurrijk nummer om de nazomer te vergezellen.

“When The World Was Mine” creëert van bij het begin een atmosfeer die je doet wiegen met je heupen en doet denken aan zwoele zomers bij het zwembad. Tegelijkertijd houden de drums het tempo erin en zorgt het catchy refrein ervoor dat je – naast meebewegen – ook meezingen niet kan laten. De brug naar het einde van het nummer breekt mooi door naar een ander soort sound en zorgt op die manier voor variatie. Zomervibes ten top, met andere woorden. En hoewel Bad Suns weinig vernieuwends doet in dit nummer, weten ze toch razendsnel en succesvol het verlangen naar een strandstoel en een cocktail op te wekken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pauwel - "Deer"

In 2020 bracht Sint-Niklazenaar Pauwel (voluit Pauwel de Meyer) zijn solodebuut-ep Pauwel uit. In de lente van 2022 komt zijn eerste volledige…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.