Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Foreign Air – “Anything’s Possible”

Nadat Foreign Air in augustus het nieuwe nummer “Your Touch” loste, lanceert het Amerikaanse indierockduo nu “Anything’s Possible”, de tweede single van zijn nieuwste ep. Aangezien Jesse Clasen in New York woont en Jacob Michael zijn tijd vooral in Washington D.C. spendeert, konden beide bandleden door de coronacrisis niet tot bij elkaar geraken. Op hun Instagram-pagina verklaren de mannen van Foreign Air dan ook dat hun nieuwste muziek grotendeels via Discord gerealiseerd werd.

“Anything’s Possible” begint met een ietwat duistere melodie die wat doet denken aan een scène uit een of andere griezelfilm. Bij het invallen van de percussie en heldere zang, krijgt het nummer een vrolijkere kant en beginnen we spontaan mee te wiegen op het ritme van deze track. Het hoge elektronicadeuntje zorgt bovendien voor een verrassende toets, hoewel elektronicageluiden zelden ontbreken in de muziek van Foreign Air. In “Anything’s Possible” hebben Jesse Clasen en Jacob Michael het over de toekomst die erg beangstigend is. Er is echter nog steeds de hoop om die toekomst te verbeteren aangezien ze in hun lied zingen dat alles mogelijk is.

Door de weinige instrumentale en vocale afwisselingen, verrast het nummer minder dan de voorgangers “Free Animal” en “In The Shadows”, al zingen we na enkele keren luisteren wel al luidkeels mee met het catchy refrein.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palace - "Make You Proud"

Sinds 2016 raapt Palace met zijn muziek de ene na de andere verloren ziel op van de grond. Drie dagen geleden blies…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wilson55 - "Rosa"

Wilson55 of ‘Wilson fifty-five’ is een nieuwe band uit het charmante Lier. Al enkele jaren repeteren en spelen de Kempenzonen samen, met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.