banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joe & the Shitboys – “Manspredator”

Bisexuele veganistische shitpunks uit de Faeröer-eilanden. Meer hoef je eigenlijk niet te weten om exact te raden waar Joe & the Shitboys voor staat. Hun debuutalbum stelde een prima beheersing van eenvoudige old-schoolpunk tentoon, gemixt met bij momenten hilarische lyrics waarmee ze elke idioot uit hun thuisland stevig op de korrel namen. Ze waren er echter nog enkele vergeten, want hun tweede album staat gepland voor november dit jaar. Op nieuwe single “Manspredator” zijn bijvoorbeeld de zogenaamde manspreaders aan de beurt.

Iedereen kent ze wel, die mannen die denken dat die twee laatste zitjes op de overbevolkte bus hun alleenrecht zijn. Joe & the Shitboys dus blijkbaar ook, en ze hebben het er compleet mee gehad. De song ademt dan ook agressie en frustratie, vooral dankzij het heel bassy karakter van de song. Niet alleen dat, ook de riffs knallen tijdens het refrein verschrikkelijk hard en tegelijkertijd zorgt frontman Joe dat zijn scherp stemgeluid tot in het Verenigd Koninkrijk hoorbaar is. Joe is dus duidelijk nog niet uitgepraat en zijn Shitboys hebben nog heel wat stevige punksongs in hun mars. Laat dat tweede album maar komen.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicfit - "Fuse"

Nicfit is een vierkoppige postpunkband uit het land van de rijzende zon. Het zijn jonge Japanners die al tien jaar werken aan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

IDLES - Crawler (★★★★): Zelfontplooiing en diversiteit

De afgelopen jaren passeerden er al talloze punk- en postpunkbands de revue, en hoewel velen daarvan ook relatief grote namen werden binnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beija Flo - "Heads Or Tails"

Na een succesvol 2018 met “Mary” en 2019 met “Nudes” kregen we even niks nieuws meer te horen van de Britse artieste. Maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.