Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sloppy Jane – “Party Anthem”

Drie jaar na haar debuutalbum heeft Sloppy Jane nu een opvolger aangekondigd. Dat nieuws gaat gepaard met nog een nieuwtje: vanaf heden zit de muzikante op een nieuw recordlabel. Saddest Factory Records wordt gerund door haar oude bandgenoot en goeie vriendin Phoebe Bridgers. Bridgers omschrijft Sloppy Jane als iemand die haar publiek weet te bespelen als geen ander (onder andere door naakt op te treden) en noemt het nog te verschijnen Madison nu al een klassieker, maar zij is misschien niet helemaal objectief.

“Party Anthem” is niet meteen de feestelijke banger zoals “Party Rock Anthem” dat jaren geleden was. Het artrock nummer is niet eentje om uitbundig op te dansen, maar het weet wel een indruk na te laten. De tragedie die voelbaar is in de zang wordt teniet gedaan door de vrolijke ‘lalalala’, waardoor het lied bij een eerste luisterbeurt lijkt de vechten in de gehoorgang. Na het een paar keer gehoord te hebben komt de schoonheid van deze tegenstrijdige single naar voren en kunnen we niet anders dan vaststellen dat we benieuwd zijn naar wat nog gaat volgen.

Facebook / Instagram / Twitter

 

783 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.