Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone – “Scarlett”

Binnen enkele weken brengt een van de meest beloftevolle Britse zangeressen haar langverwachte tweede ep uit. We raden je nu al aan om Holly Humberstone in de gaten te houden, want de jonge zangeres veroverde met haar eerste release al onze hartjes. Dat is dan ook de reden waarom we nu altijd een tikkeltje gelukkiger worden als ze met nieuwe muziek op de proppen komt. Uit The Walls Are Way Too Thin kregen we al heel wat singles te horen, waaronder het onlangs uitgebrachte “Please Don’t Leave Just Yet” waarvoor ze de handen in elkaar sloeg met Matty Healy van The 1975. Nu komt de Britse alweer terug boven water met het nieuwe “Scarlett”, dat ze schreef voor haar beste vriendin.

Holly’s nieuwste creatie werd een fijne mix van pop en dromerige indie, waardoor ze haar status van rijzende ster nog maar eens in de kijker zet zonder al te commercieel te klinken. Een drumbeat houdt het tempo redelijk hoog, terwijl de Britse zelf haar stem op een zeemzoete manier uitspeelt. Die stem is subtiel bewerkt en lijkt ons op een warme manier uit te nodigen om met haar te dansen rond het kampvuur. De flarden van elektronisch bewerkte gitaar maken het totaalbeeld compleet. “Scarlett” is met andere woorden opnieuw een leuke single van de jonge zangeres, dus laat die ep maar komen!

The Walls Are Way Too Thin verschijnt op 5 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1006 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Please Don't Leave Just Yet"

Het volgende grote project van Holly Humberstone heeft eindelijk een datum gekregen. The Walls Are Way Too Thin verschijnt op 5 november en als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "The Walls Are Way Too Thin"

We maken er geen geheim van dat we al sinds dag één fan zijn van Holly Humberstone. De Britse zangeres zit nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Haunted House"

Iets langer dan een jaar geleden bracht Holly Humberstone haar eerste single uit, en we zijn haast geneigd te zeggen dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.