Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone – “Scarlett”

Binnen enkele weken brengt een van de meest beloftevolle Britse zangeressen haar langverwachte tweede ep uit. We raden je nu al aan om Holly Humberstone in de gaten te houden, want de jonge zangeres veroverde met haar eerste release al onze hartjes. Dat is dan ook de reden waarom we nu altijd een tikkeltje gelukkiger worden als ze met nieuwe muziek op de proppen komt. Uit The Walls Are Way Too Thin kregen we al heel wat singles te horen, waaronder het onlangs uitgebrachte “Please Don’t Leave Just Yet” waarvoor ze de handen in elkaar sloeg met Matty Healy van The 1975. Nu komt de Britse alweer terug boven water met het nieuwe “Scarlett”, dat ze schreef voor haar beste vriendin.

Holly’s nieuwste creatie werd een fijne mix van pop en dromerige indie, waardoor ze haar status van rijzende ster nog maar eens in de kijker zet zonder al te commercieel te klinken. Een drumbeat houdt het tempo redelijk hoog, terwijl de Britse zelf haar stem op een zeemzoete manier uitspeelt. Die stem is subtiel bewerkt en lijkt ons op een warme manier uit te nodigen om met haar te dansen rond het kampvuur. De flarden van elektronisch bewerkte gitaar maken het totaalbeeld compleet. “Scarlett” is met andere woorden opnieuw een leuke single van de jonge zangeres, dus laat die ep maar komen!

The Walls Are Way Too Thin verschijnt op 5 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1415 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Sleep Tight"

Soms kan het extreem snel gaan, zelfs als de omstandigheden verre van meezitten. Net voor de pandemie toesloeg, was Holly Humberstone een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Hit and Run"

Sophia Alexa is de dochter van Duits-Amerikaanse ouders en groeide op in Amsterdam en Londen, waardoor de jonge zangeres al snel moest…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "London Is Lonely"

We zijn bij Dansende Beren al sinds haar debuutsingle fan van Holly Humberstone en we zijn niet de enige. De jonge Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.