banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single jonatan leandoer96 – “Under Heaven”

Foto: viktor naumovski

Jonatan Leandoer is een man met veel gezichten. De meesten zullen de in Minsk geboren Zweed vooral kennen van zijn alterego Yung Lean. Als Yung Lean groeide hij uit tot een van de meest geliefde cloudrappers van deze planeet en werkte hij samen met artiesten als Frank Ocean en Travis Scott. Sinds 2017 brengt de Zweed ook muziek uit onder de naam jonatan leandoer96, waarbij hij de duistere beats inruilt voor een iets zachtere instrumentatie. Met Blodhundar & Lullabies bracht hij vorig jaar bijvoorbeeld een erg pakkend en beklijvend album uit, waarmee hij een pak nieuwe zielen voor zich kon winnen. Geheel onverwachts kregen we nu nog een nieuw nummer van Leandoer in de vorm van “Under Heaven”.

“Under Heaven” is een parel waarin Jonatan zijn hart kan luchten. De gitaar zorgt voor een karaktervolle sfeerschepping, die zowel warm als mysterieus aanvoelt. De ondertoon van de instrumentatie heeft iets dreigends en klinkt in een bepaalde vorm zelfs weemoedig, maar tegelijk straalt het iets hoopvol uit. De zang van Leandoer is dromerig en zet de filosofische tekst op de juiste manier in de voorgrond. “Under Heaven” kabbelt rustig door zonder veel variatie of beweging in de melodie en toch heeft het nummer een enorme kracht waarmee het ons helemaal overmant. jonatan leandoer96 brengt iets unieks en verfrissends met “Under Heaven” en slaat ons andermaal met verstomming.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1452 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Lean - "Chandelier"

Yung Lean komt nog eens met iets nieuws. De Zweedse koning van de sadboys loste vorig jaar bij de start van de…
AlbumsRecensies

Yung Lean - Starz (★★★½): Cadavre exquis

Yung Lean, tienervader van de hiphop van de jaren ’10, is het volgende decennium met standvastige tred binnengestapt. Het Zweedse figuur achter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Lean - "Violence"

Yung Lean is een buitenbeetje in de hiphopscene. De Zweed steekt zijn moeilijke mentale fases niet onder stoelen of banken, maar verwerkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.