Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single State Champs – “Just Sound”

© Alex McDonnell

Poppunk bereikte de laatste jaren opnieuw een hoogtepunt. Met releases zoals Machine Gun Kelly’s Tickets to My Downfall en Willow’s “Transparent Soul” kreeg het genre heel wat mainstreamaandacht. Nu zijn ook oude rotten in het genre State Champs terug met “Just Sound”. Zelf kondigen ze de single aan als ‘the new age of State Champs’.

Met “Just Sound” gaan de New Yorkers terug naar de stijl van hun iets ruigere album The Finer Things. De uptempo drums, rauwe vocals en riffs waarvan je wil gaan springen, bewijzen dat de zomer nog niet voorbij is. Dit gecombineerd met simpele, maar aanstekelijke tekst zoals ‘Ride tonight with just sound’ laten ons even pure poppunk-fun beleven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

31 posts

About author
West-Vlaamse liefhebber van de zwaardere genres!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW - "hover like a GODDESS"

Ondanks dat papa Will de goeie reputatie van de familie Smith onlangs nog een beetje besmeurde, lijkt de familie de wind nu…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.