Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Novastar – “Deep Are The Eyes”

© CPU – Fleur De Backer

In 2018 keerde Novastar door de grote poort terug met een geweldig leuke plaat. In the Cold Light of Monday luidde een nieuwe periode in voor Joost Zweegers en het is duidelijk dat hij die creatieve periode wil doortrekken. Op 12 november verschijnt Holler and Shout, een nieuwe plaat die in Brighton werd opgenomen samen met Mikey Rowe (Noel Gallagher’s High Flying Birds, Robert Plant…). Op het album is het dus nog even wachten, maar vandaag krijgen we met “Deep Are the Eyes” wel al een eerste single te horen.

Met enkel een piano in steun laat Zweegers meteen zijn klok van een stem horen. Je voelt al snel dat dit weer een Novastar nummer is, gemaakt voor de radiogolven, want eens we bij het refrein aanbelanden horen we een positief refrein dat een zonnetje in ons hart laat schijnen. Dat de hele band voor een extra versterking zorgt bij de piano na een tijd, is een understatement, maar het is vooral de stem van Zweegers die met alle aandacht gaat lopen. En het refrein dat krijg je na een luisterbeurt ook niet meer uit je hoofd.

3180 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Novastar & Gabriel Ríos @ Lokerse Feesten: Begeesteren in de bisronde

De afgelopen tien dagen kon je in Lokeren terecht voor de bubbelversie van dit gezellige stadsfestival. Achteraf bekeken kan je concluderen dat…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lokerse Feesten 2021 gaat door, kondigt Arsenal, Hooverphonic en meer aan

Dat de festivals terug een sprankeltje hoop hebben dankzij de dalende coronacijfers en de optimistische vooruitzichten van de regering, is niemand ontgaan….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Het Depot organiseert Anderhalvemetersessies met o.a. Brihang, Compact Disk Dummies, DIRK. en Novastar

De evenementensector is bijzonder creatief geworden om deze zomer artiesten toch een podium kans te geven. Ook Het Depot en M Leuven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.