Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Scruffpuppie – “Assignment Song”

De uit Los Angeles afkomstige Scruffpuppie is de nieuwste telg op het label van Phoebe Bridgers. De muzikant gebruikt zij/haar/die/hun voornaamwoorden en begon al in 2015 met het posten van video’s op YouTube. In het begin bracht die vooral covers (van artiesten als Nirvana, Kanye West en Radiohead), maar doorheen de tijd begon ze er steeds meer eigen nummers te spelen. Op het YouTube kanaal en de sociale media pagina’s van Scruffpuppie zie je niet alleen een muzikale evolutie, maar ook een hele hoop verschillende haarkleuren zoals roze, blauw en groen. De twintigjarige emo gebruikt ondertussen geen drugs meer en volgens hun heeft dat een positieve invloed op haar leven en muziek.

“Assignment Song” gaat meteen goed van start. De vrij stevige gitaar en verstoorde stem hebben wat weg van Yungblud, maar het klinkt vooral leuk. Doordat de zang niet heel duidelijk is, gaat een groot deel van de mooie tekst jammer genoeg verloren. Desondanks blijft het een tof nummer waarop je eens goed kan losgaan en maakt het ons benieuwd naar wat Scruffpuppie nog in petto heeft. Tijdens een Instagram Q&A was ze al bezig over een album, dus de toekomst ziet er goed uit.

Facebook / Instagram / Twitter

 

817 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Scruffpuppie - "wondering how"

We waren bij Dansende Beren niet de enigen die plots onze ogen op Scruffpuppie lieten vallen, toen de artiest zich onlangs bij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.