Nieuwe singles

Nieuwe single The Hara – “Fool & the Thief”

The Hara, u had er vermoedelijk nog niet van gehoord, wij evenmin. Het lijkt er nochtans op dat het een kwestie van tijd zal worden alvorens we kliekjes fangirls/fanboys ook in België zullen zien (en horen) opduiken. De heren zijn afkomstig uit het niet-zo-romantische Manchester. We weten niet of ze supporteren voor City of United, maar wel hebben ze binnenkort een grote match te spelen op Reading & Leeds Festival, festivals die een beetje te vergelijken vallen met Pukkelpop en Lowlands in onze contreien. Tijdens de zoektocht naar een bandnaam zouden de heren gevallen zijn voor het merk van de barbecue die in de tuin stond (Sahara), maar waarvan de letters S en A nauwelijks leesbaar waren; we geven het maar mee.

Hun nieuwste single en tevens de eerste die we hier bij Dansende Beren op jullie afvuren, heet “Fool & the Thief”. Op deze nieuwe release bewandelt de band het pad tussenin punkrock en alternative rock. Zelf refereren ze naar bands als 30 Seconds To Mars en Nothing But Thieves, al heeft de track ook wel dat productionele kantje dat we ook bij acts als Twenty One Pilots en Yungblud al eens durven horen. Verder lijkt het refrein qua opbouw wat weg te hebben van Imagine Dragons’ monsterhit “Radioactive”. Never change a winning team?

Catchy gitaarmuziek heeft de afgelopen jaren een ware revival meegemaakt. The Hara kan wat ons betreft netjes aansluiten in het rijtje van bands waar we succes in horen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

131 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Hara - "Die in the City"

Eerder lieten we jullie al kennismaken met The Hara door jullie hun single “The Fool & the Thief” voor te stellen. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Corella - "Monday"

Fan van Circa Waves of van de vocals van Caleb Followill (Kings Of Leon)? Giet over deze combinatie nog een goeie scheut…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.