Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Madeleine Mayi – “Light’s Out”

Wie zich wel eens waant in de wereld van de singer-songwriters, luisterde mogelijks al een keer naar Madeleine Mayi. De jonge muzikante uit Los Angeles brengt verrassend vaak wat uit op Valentijn. Geen verrassing is het dan dat haar thematiek leunt naar liedjes over het houden van of verliefd zijn. Dit verklapt ze onder meer in titels als “Love Me” en wel heel letterlijk met haar liedje “<3.” Toch weet ze die emoties en specifieke gebeurtenissen heel voelbaar en uniek te verwoorden, waardoor ze zich kan onderscheiden van andere artiesten.

In haar nieuwe single “Lights Out” is dat ook het geval. Ze zingt over een break-up die duidelijk niet al te goed is verlopen. In het refrein meent ze zelf het volgende: ‘If I see you walking round my hometown / Imma put your lights out.’ Het liedje kabbelt rustig verder en luistert heel erg aangenaam, met elementen die doen denken aan The Japanese House. Onze enige kritiek ligt hem in het herhaaldelijk scanderen van ‘oh ah oh ah’ in de refreinoutro, dat na een poosje toch wel wat gaat tegensteken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

86 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Harry Strange - "love"

Dat het Verenigd Koninkrijk overloopt van jonge talenten die pogen om het te schoppen tot in het collectieve geheugen van het grote…
AlbumsFeatured albumsRecensies

STAKE - LOVE, DEATH and DECAY (★★★★): Muilperen van wereldklasse

Wie al eens graag een muzikale uppercut tegen zijn kin krijgt, weet dat ze bij STAKE altijd terecht kunnen voor een sparring….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bonny Light Horseman – “California”

Bonny Light Horseman verscheen in 2020 als folkproject van singer-songwriter Anaïs Mitchell, Fruit Bats-frontman Eric D. Johnson en multi-instrumentalist Josh Kaufman. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.