banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Madeleine Mayi – “Light’s Out”

Wie zich wel eens waant in de wereld van de singer-songwriters, luisterde mogelijks al een keer naar Madeleine Mayi. De jonge muzikante uit Los Angeles brengt verrassend vaak wat uit op Valentijn. Geen verrassing is het dan dat haar thematiek leunt naar liedjes over het houden van of verliefd zijn. Dit verklapt ze onder meer in titels als “Love Me” en wel heel letterlijk met haar liedje “<3.” Toch weet ze die emoties en specifieke gebeurtenissen heel voelbaar en uniek te verwoorden, waardoor ze zich kan onderscheiden van andere artiesten.

In haar nieuwe single “Lights Out” is dat ook het geval. Ze zingt over een break-up die duidelijk niet al te goed is verlopen. In het refrein meent ze zelf het volgende: ‘If I see you walking round my hometown / Imma put your lights out.’ Het liedje kabbelt rustig verder en luistert heel erg aangenaam, met elementen die doen denken aan The Japanese House. Onze enige kritiek ligt hem in het herhaaldelijk scanderen van ‘oh ah oh ah’ in de refreinoutro, dat na een poosje toch wel wat gaat tegensteken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

72 posts

About author
Streep™
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Personal Trainer - "Main Character"

Kayla Mickelsen werkt onder haar pseudoniem Personal Trainer (niet te verwarren met de Nederlandse band dus) aan haar muzikale avontuur. Hiervoor werkt…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Till Morninglight - "Lights Out"

‘Een Belgisch garagerock duo dat no nonsense rock-’n’-roll uit de mouw schudt’, zo luidt de officiële omschrijving van Till Morninglight. Bij een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.