Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NAYANA IZ – “Rani”

Ook in de geroutineerde rapwereld is er nog veel ruimte voor vernieuwing. De Noord-Londense NAYANA IZ is alvast klaar om iedereen met haar vlijmscherpe, vernieuwende geluid van zijn sokken te blazen. Op haar debuut-EP Smoke & Fly bewees ze in ieder geval al haar onwaarschijnlijke talent, wat haar samenwerkingen met o.a. Adidas, COLORS en RedBull opleverde. Wie dacht dat haar momentum stilaan over was, heeft het grondig mis: met een nieuw project in de pijplijn lijkt haar toekomst er nóg rooskleuriger uit te zien.

De atypische beat van “Rani” nestelt zich snel in je gehoorkanalen en toch duurt het even voor de melodie bezonken is. De club-rap van NAYANA IZ kreeg nog wat techno-invloeden, die vooral in de heftige bas naar voren komt. Tekstueel steekt ze zichzelf een hart onder de riem door zich er aan te herinneren dat ze nergens schrik voor hoeft te hebben. Laat je dus helemaal meeslepen in een waar muzikaal avontuur, dat nog maar eens toont dat er heel wat strafs uit Noord-Londen komt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NAYANA IZ - "Breaking Point"

NAYANA IZ groeide op in het noorden van Londen en staat al een tijdje te popelen om de wereld met haar muziek…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NAYANA IZ - "partner in crime"

De naam van de Britse NAYANA IZ (‘eye-zee’) betekent ‘mooie ogen’, en het is door die ogen dat NAYANA de wereld bekijkt….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #23

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.