Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure – “In My Arms”

©CPU – Bert Savels

Na een paar jaar stilte had het vorig jaar de comeback door de grote poort moeten worden voor de broertjes van Disclosure. Hun plannen draaiden anders uit dan verwacht en zo moest de dansvloer nog wat langer wachten op de beats van nieuwste plaat ENERGYGelukkig bleven de Britten niet bij de pakken zitten, brachten ze een ep en een album uit en doken ze vrolijk terug de studio in. Nu de coronacrisis stilletjes aan op z’n eind lijkt te lopen en festivals in binnen- en buitenland terug tot de mogelijkheden beginnen te horen, komt ook Disclosure terug boven water drijven. Morgen komt er groot nieuws – hoogstwaarschijnlijk de aankondiging van een nieuwe plaat – en om ons nog even zoet te houden, trakteren Howard en Guy ons nu al op een eerste voorsmaakje in de vorm van “In My Arms”.

Sinds de comeback van Disclosure werd al duidelijk dat de broers zich steeds meer lieten beïnvloeden door de geluiden van het Afrikaanse continent. Die lijn lijken ze ook door te trekken richting hun volgende hoofdstuk, al krijgen we nu ook wat meer hedendaagse toetsen te horen. Met een exotische drumbeat komt “In My Arms” stevig op gang, al zijn het toch vooral de bassen en allerhande elektronische extraatjes die de boel draaiende houden. Na verloop van tijd komen de herkenbare herwerkte Disclosure-stemmetjes erbij die ‘I need you in my arms’ over het geheel zingen. Heel herkenbaar dus, waardoor “In My Arms” de kracht heeft om zowel de dansvloer te laten trillen als om een radiohitje te worden. Na het ietwat matige ENERGY zijn we blij dat de broertjes terug zijn van weggeweest.

Facebook / Instagram

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1313 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure - "Waterfall" (feat. RAYE)

Sinds Disclosure in de zomer van 2020 zijn grote comeback maakte, ontbrak het niet aan nieuwe muziek. Integendeel, op een kleine twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure - "Happening"

Exact 24 uur geleden luidde Disclosure zijn comeback in met “In My Arms” en nu zijn de broertjes alweer terug op opnieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Purple Disco Machine - "Exotica" (feat. Mind Enterprises)

De Duitse dj Tino Piontek, beter bekend als Purple Disco Machine, vergaarde in 2018 naambekendheid bij het grote publiek dankzij de oorwurm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.