Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Badflower – “Don’t Hate Me”

Nog geen maand na de uitgave van “Family” brengt Badflower alweer een nieuw nummer uit. “Don’t Hate Me” zal je ook kunnen beluisteren op het tweede studioalbum This Is How The Word Ends, dat uitkomt op 24 september. In het verleden brachten ze ep Temper uit en debuutalbum OK I’m Sick, waarop de meest beluisterde nummers “Ghost” en “Heroin” staan.

Beginnen doet zanger Josh Katz met een vraag die blijft hangen, mede door de gitaarriff. Na de intro en de explosieve toon van de drummer mondt “Don’t Hate Me” uit tot een typisch meebrulnummer van je favoriete Amerikaanse rockband. Met de nodige emotionele tekst, luide gitaren, bonkende drums en verrassende bridge brengt Badflower een iets ruigere kant van zichzelf vergeleken met het donkere “Family”.

Badflower toont met “Don’t Hate Me” aan dat ze meer waard zijn dan gewoon een emorockgroep. Op 1 maart 2022 verzorgt de band het voorprogramma van Palaye Royale in de AB.

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

54 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Badflower - This Is How The World Ends (★★★): Goede balans tussen provocatie en emotie

Wat begon als een duo van Amerikaanse muziekstudenten, groeide uit tot een krachtige vierkoppige emorockband uit Los Angeles. Met debuutalbum OK, I’m…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Badflower - "Family"

De Amerikaanse band Badflower brengt al sinds 2015 diepgaande nummers over slapeloosheid, drugs, pijn en verdriet in een ruige rockstijl. In 2016…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.