FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock 2021 kondigt affiche aan met o.a. The Kooks, Suede en Zwangere Guy!

© CPU – Ymke Dirikx

Ondanks dat de grote festivals zoals Pukkelpop en Tomorrowland niet kunnen doorgaan, zijn er nog heleboel kleinere festivals die ons wel nog leuke namen kunnen voorschotelen. Een vaste waarde op dat vlak tijdens het eerste weekend van september is Crammerock, dat ook dit jaar weer uitpakt met zowel Belgische, als internationale acts. Suede, Doe Maar en The Kooks, die het 15-jarig bestaan van Inside In/Inside Out vieren, moeten de grote buitenlandse publiekstrekkers gaan worden. Zoals bij vele festivals zijn het echter vooral de binnenlandse acts die de podia zullen gaan bezetten, zo zijn bijvoorbeeld Arsenal, Tourist LeMC, Whispering Sons, Compact Disk Dummies, Portland, Equal Idiots, High Hi, De Mens en Ramkot allemaal te bewonderen op Crammerock dit jaar. Ook hiphopfans zullen meer dan tevreden zijn, aangezien Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Jonna FraserADF SamskiDikke en Tiewai het publiek gek mogen gaan maken. Verder zullen ook nog Jarreau Vandal, Circa Waves en Go_A, de Oekraïense sensatie van het afgelopen Eurovisiesongfestival, afzakken naar ons land voor Crammerock.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 4 augustus om 11:00 via www.crammerock.be. Meer info over voorwaarden omtrent COVID-19 en het Covid Safe Ticket waarmee de organisatie zal werken, vind je ook terug op hun website. Crammerock vindt dit jaar plaats op 3 en 4 september

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
LiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 2): Amper tijd om stil te blijven zitten

Dag twee van Crammerock 2021 begon grijs en kil, maar het duurde niet lang alvorens de zon door de wolken brak. Ondanks…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.