FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock 2021 kondigt affiche aan met o.a. The Kooks, Suede en Zwangere Guy!

© CPU – Ymke Dirikx

Ondanks dat de grote festivals zoals Pukkelpop en Tomorrowland niet kunnen doorgaan, zijn er nog heleboel kleinere festivals die ons wel nog leuke namen kunnen voorschotelen. Een vaste waarde op dat vlak tijdens het eerste weekend van september is Crammerock, dat ook dit jaar weer uitpakt met zowel Belgische, als internationale acts. Suede, Doe Maar en The Kooks, die het 15-jarig bestaan van Inside In/Inside Out vieren, moeten de grote buitenlandse publiekstrekkers gaan worden. Zoals bij vele festivals zijn het echter vooral de binnenlandse acts die de podia zullen gaan bezetten, zo zijn bijvoorbeeld Arsenal, Tourist LeMC, Whispering Sons, Compact Disk Dummies, Portland, Equal Idiots, High Hi, De Mens en Ramkot allemaal te bewonderen op Crammerock dit jaar. Ook hiphopfans zullen meer dan tevreden zijn, aangezien Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Jonna FraserADF SamskiDikke en Tiewai het publiek gek mogen gaan maken. Verder zullen ook nog Jarreau Vandal, Circa Waves en Go_A, de Oekraïense sensatie van het afgelopen Eurovisiesongfestival, afzakken naar ons land voor Crammerock.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 4 augustus om 11:00 via www.crammerock.be. Meer info over voorwaarden omtrent COVID-19 en het Covid Safe Ticket waarmee de organisatie zal werken, vind je ook terug op hun website. Crammerock vindt dit jaar plaats op 3 en 4 september

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jazz Brak - BRAK (★★★★): De kleerkast van Jazz Brak

Jazz Brak is niet meer alleen ‘diene’ van STIKSTOF. De Brusselaar besloot dat het tijd was voor een volwaardige solocarrière. Naast enkele…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Grace Jones, Whitney en Suede naar Live /s Live 2023!

De affiche van Live /s Live is sinds vandaag in een klap heel wat internationale allure rijker. Op zaterdag 24 juni krijgen…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Jazz Brak: 'Ik wilde tonen dat ik ook alleen een sterk nummer vol kan schrijven en rappen'

Eén samenwerking met Zwangere Guy en één met Astrofisiks: zoveel schiet er nog over van het Brusselse hiphopcollectief STIKSTOF op de debuutplaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.