FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock 2021 kondigt affiche aan met o.a. The Kooks, Suede en Zwangere Guy!

© CPU – Ymke Dirikx

Ondanks dat de grote festivals zoals Pukkelpop en Tomorrowland niet kunnen doorgaan, zijn er nog heleboel kleinere festivals die ons wel nog leuke namen kunnen voorschotelen. Een vaste waarde op dat vlak tijdens het eerste weekend van september is Crammerock, dat ook dit jaar weer uitpakt met zowel Belgische, als internationale acts. Suede, Doe Maar en The Kooks, die het 15-jarig bestaan van Inside In/Inside Out vieren, moeten de grote buitenlandse publiekstrekkers gaan worden. Zoals bij vele festivals zijn het echter vooral de binnenlandse acts die de podia zullen gaan bezetten, zo zijn bijvoorbeeld Arsenal, Tourist LeMC, Whispering Sons, Compact Disk Dummies, Portland, Equal Idiots, High Hi, De Mens en Ramkot allemaal te bewonderen op Crammerock dit jaar. Ook hiphopfans zullen meer dan tevreden zijn, aangezien Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Jonna FraserADF SamskiDikke en Tiewai het publiek gek mogen gaan maken. Verder zullen ook nog Jarreau Vandal, Circa Waves en Go_A, de Oekraïense sensatie van het afgelopen Eurovisiesongfestival, afzakken naar ons land voor Crammerock.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 4 augustus om 11:00 via www.crammerock.be. Meer info over voorwaarden omtrent COVID-19 en het Covid Safe Ticket waarmee de organisatie zal werken, vind je ook terug op hun website. Crammerock vindt dit jaar plaats op 3 en 4 september

Related posts
InstagramLiveRecensies

Zwangere Guy & Lander Gyselinck @ Wilde Westen (De Kreun): Twee vrienden op een podium

Deze maandag nog sloopte Zwangere Guy met zijn band STIKSTOF de Ancienne Belgique. Veel tijd heeft hij niet gehad om te recupereren,…
InstagramLiveRecensies

STIKSTOF @ Ancienne Belgique (AB): 'Vergeet nooit van waar ge komt!'

Alsof ze het erom gedaan hadden. Daags na het tumult in de Brusselse binnenstad, speelde STIKSTOF een thuismatch in ‘hun’ Ancienne Belgique….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Zwangere Guy & Lander Gyselinck - Pourriture Noble (★★★★): Vriendschap is... elkaar beter maken

Soms zie je dingen voorbijkomen waarvan je je afvraagt hoe ze daar in hemelsnaam terecht zijn gekomen. Een olifant in een boom,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.