FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock 2021 kondigt affiche aan met o.a. The Kooks, Suede en Zwangere Guy!

© CPU – Ymke Dirikx

Ondanks dat de grote festivals zoals Pukkelpop en Tomorrowland niet kunnen doorgaan, zijn er nog heleboel kleinere festivals die ons wel nog leuke namen kunnen voorschotelen. Een vaste waarde op dat vlak tijdens het eerste weekend van september is Crammerock, dat ook dit jaar weer uitpakt met zowel Belgische, als internationale acts. Suede, Doe Maar en The Kooks, die het 15-jarig bestaan van Inside In/Inside Out vieren, moeten de grote buitenlandse publiekstrekkers gaan worden. Zoals bij vele festivals zijn het echter vooral de binnenlandse acts die de podia zullen gaan bezetten, zo zijn bijvoorbeeld Arsenal, Tourist LeMC, Whispering Sons, Compact Disk Dummies, Portland, Equal Idiots, High Hi, De Mens en Ramkot allemaal te bewonderen op Crammerock dit jaar. Ook hiphopfans zullen meer dan tevreden zijn, aangezien Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Jonna FraserADF SamskiDikke en Tiewai het publiek gek mogen gaan maken. Verder zullen ook nog Jarreau Vandal, Circa Waves en Go_A, de Oekraïense sensatie van het afgelopen Eurovisiesongfestival, afzakken naar ons land voor Crammerock.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 4 augustus om 11:00 via www.crammerock.be. Meer info over voorwaarden omtrent COVID-19 en het Covid Safe Ticket waarmee de organisatie zal werken, vind je ook terug op hun website. Crammerock vindt dit jaar plaats op 3 en 4 september

Related posts
InstagramLiveRecensies

TW Classic XL 2022: Het feest van de vrijheid

TW Classic is al jarenlang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap en focust zich keer op keer op een iets ouder…
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2022 (Festivaldag 1): Een geslaagde antiregendans

Na drie lange jaren wachten werden we door Couleur Café opnieuw verwelkomd in het Ossegempark aan de voet van het Atomium. In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kooks - "Cold Heart"

Normaal gezien had The Kooks dit jaar op tour moeten trekken om de vijftiende verjaardag van succesalbum Inside In / Inside Out…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.