Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DOLLY BING BING – “Readiness”

© Kyky Kong Kong

Nadat DOLLY BING BING ons vorig jaar deed dansen op “Kusje” is de Belgische artieste nu helemaal terug met alweer een dansbare single. Voor haar nieuwe nummer werkte DOLLY opnieuw samen met ABSRDST (Dorian Electra en Diveo) en liet ze zich inspireren door haar overleden man. Hij stierf enkele jaren geleden aan ALS en voor “Readiness” greep BING BING terug naar zijn levensmotto (en computerpaswoord): ‘The readiness is all’, uit Hamlet. De artieste zingt dus over haar voormalige partner, maar de blitse videoclip werd gemaakt met haar nieuwe partner in Brazilië, naar waar ze in de toekomst zal verhuizen.

‘I couldn’t keep you alive’ klinkt het tijdens “Readiness”, en het kan haast niet letterlijker. De zware en persoonlijke tekst wordt opgevrolijkt door feelgoodmuziek en DOLLY’s enthousiaste zang, waardoor het eigenlijk aanvoelt als een vrolijk lied. Op “Kusje” combineerde DOLLY BING BING Engels met Nederlands en deze keer verrast ze ons met wat Franse teksten. In die tekst spreekt ze de luisteraar heel direct aan, vooraleer ze nog een laatste keer losgaat in het Engels. “Readiness” is een emotionele rollercoaster die het toestaat om te treuren, maar eveneens de kans geeft om al je vreugde te uiten in een grootse choreografie.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1205 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DOLLY BING BING - "KUSJE"

DOLLY BING BING omschrijft zichzelf als een cyberseksuele fantasie en wij kunnen dit niet ontkennen. De performance kunstenaar/alienpopster bracht vorig jaar een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.