Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Open op zondag – “14 Dagen”

De zomer is in het land en het is tijd voor een feestje. Of toch als het van Open op zondag, bestaande uit het duo Jelle Vinck en Tom Tritsmans, afhangt. Ze besloten na een nachtje oeverloos discussiëren over muziek zelf iets op plaat te zetten: “14 Dagen” heet het resultaat en het mag gerust gehoord worden. Funky, groovy melodie met een goede beat eronder en dat in het Nederlands, discopop op zijn Vlaams.

“14 Dagen” gaat over de tweestrijd tussen het routineuze leven van alledag en nog eens goed (kunnen) feesten. Iets waar we allemaal ontzettend hard naar uitkijken en met dit nummer misschien nog een beetje meer. De invloeden zijn duidelijk. Ze hebben veel naar Ertebrekers geluisterd, de hoge kopstem zou zo uit een nummer van hen kunnen komen en de synths en gitaarlijnen doen geregeld denken aan Stevie Wonder of Jamiroquai. Een degelijk debuut dus, fris en zomers. Strakke discopop om samen met een frisse pint en de avondzon op je bol lekker op een festival een dansje te placeren. Het einde met de opbouw naar de blazers maken het feest compleet en doen dromen van nog meer goeds. Zoals ze zelf zingen: wat disco, dat willen we wel!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt & Young Franco - "Complicated"

Winston Surfshirt is een Australische funk- en hiphopband die in 2015 werd opgericht. De band begon aanvankelijk als het soloproject van de…
LiveRecensies

STUFF. @ De Kreun: Snoeihard met delicate schoonheid

@Gregory Vlieghe Twaalf jaar geleden bracht drummer Lander Gyselinck enkele bevriende artiesten samen voor een jamsessie in de iconische nachtclub The White…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “yoga” (feat. Rebecca Black)

Het succesverhaal van bbno$ is te wijten aan een perfecte timing. In 2019 bracht hij het enorm catchy “Lalala” uit, wat door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.