Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Open op zondag – “14 Dagen”

De zomer is in het land en het is tijd voor een feestje. Of toch als het van Open op zondag, bestaande uit het duo Jelle Vinck en Tom Tritsmans, afhangt. Ze besloten na een nachtje oeverloos discussiëren over muziek zelf iets op plaat te zetten: “14 Dagen” heet het resultaat en het mag gerust gehoord worden. Funky, groovy melodie met een goede beat eronder en dat in het Nederlands, discopop op zijn Vlaams.

“14 Dagen” gaat over de tweestrijd tussen het routineuze leven van alledag en nog eens goed (kunnen) feesten. Iets waar we allemaal ontzettend hard naar uitkijken en met dit nummer misschien nog een beetje meer. De invloeden zijn duidelijk. Ze hebben veel naar Ertebrekers geluisterd, de hoge kopstem zou zo uit een nummer van hen kunnen komen en de synths en gitaarlijnen doen geregeld denken aan Stevie Wonder of Jamiroquai. Een degelijk debuut dus, fris en zomers. Strakke discopop om samen met een frisse pint en de avondzon op je bol lekker op een festival een dansje te placeren. Het einde met de opbouw naar de blazers maken het feest compleet en doen dromen van nog meer goeds. Zoals ze zelf zingen: wat disco, dat willen we wel!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELTE - "Can't U Feel It"

JELTE is een Nederlandse songwriter en multi-instrumentalist die een hedendaags geluid wist te maken met invloeden uit de jaren 80, funk en…
Nieuwe singles

Nieuwe single Muito Kaballa - "Little Child"

Muito Kaballa begon als een soloproject van de Duitse Niklas Mundermann. Na een soloplaat wilde hij het roer omgooien en andere oorden…
AlbumsRecensies

Andy Timmons – Electric Truth (★★★½): De juiste snaar en hoe ze te raken

Tussen 1989 en 1991 was Andy Timmons ongeveer vijf seconden beroemd. Met zijn glammetalgroep Danger Danger scoorde hij een reeks hits en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.