Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amyl and the Sniffers – “Security”

Drie weken geleden waren de krankzinnige Australische punkers van Amyl and the Sniffers plotseling terug met een beresterke nieuwe single en de aankondiging van een nieuw album, dat op 10 september zal verschijnen én hun beestige debuutplaat moet opvolgen. Met die eerste single “Guided by Angels” was het alvast duidelijk dat ze voor dat nieuwe album de nekmatjes nog eens goed glad gekamd hadden, want die klonk vettiger en agressiever dan ooit. “Security” gaat daar nog eens op en over.

Van bij het begin is het meteen duidelijk hoe laat het is. De drums, heerlijk strak en snel, vullen al meteen met veel plezier onze oorschelpen, maar we worden pas echt blij als een kind wanneer de eerste snaren worden aangetikt op Dec Martens’ gitaar. Die klinken namelijk zo vettig en vuil dat we spontaan de neiging hebben om onze handen te gaan wassen. Het geheel wordt natuurlijk pas waarheid wanneer de heerlijk kwade stembanden van Amy Taylor beginnen te trillen. Wonder boven wonder klinkt ze ook deze keer kwaad, maar nu wel omdat ze naar eigen zeggen haar dronkenschap probeert te verstoppen. Als kers op de taart zwiert de band er ook nog een heerlijke gitaarsolo tussen om ons volledig in extase te brengen. Wat een single alweer, en wat een album dat gaat worden op deze manier.

Instagram | Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beija Flo - "Heads Or Tails"

Na een succesvol 2018 met “Mary” en 2019 met “Nudes” kregen we even niks nieuws meer te horen van de Britse artieste. Maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parquet Courts - "Homo Sapien"

Parquet Courts bracht ons drie jaar geleden met Wide Awake! misschien wel de beste plaat in hun reeds tienjarig bestaan. Als dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.