Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE – “Troebele Visie”

DIKKE’s eerste album, 130 Kilo, sloeg in als een bom. Met features van onder andere Freddie Konings en Zwangere Guy verstevigde DIKKE zijn positie binnen de Nederlandstalige scene, waardoor hij zich ondertussen een vaste waarde mag noemen. Deze zomer stond hij al twee keer met Freddie Konings op het podium: in juni op DOK (Gent) en enkele dagen geleden op het Antwerpse OLT Rivierenhof. Op “Troebele Visie”, DIKKE’s vierde single van 2021, toont de Limburger, die bij Top Notch tekende, zich heel veelzijdig.

Met een frisse, zomerse beat opent “Troebele Visie”. DIKKE opent tamelijk verrassend met een zwoel refrein waaruit blijkt dat hij ‘dingen op z’n mind heeft’ die zorgen voor een troebele visie. Om dat te verhelpen blijft hij ‘op de grind met een doel en een missie’. Na het refrein rapt DIKKE zoals we hem kennen: rustig en over het straatleven. “Troebele Visie” is gemixt met heel wat echo’s, die het nummer een andere, toch wel aangename dimensie geven. Zonder zou de track matig zijn, maar gelukkig is het dat niet. Zomers en perfect om te luisteren op een terrasje, zo zouden we de nieuwe single kunnen samenvatten. Hopelijk is DIKKE in verwachting van nog heel wat nummers of misschien zelfs nog een ep of album.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

38 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Portland, DIKKE, Cellini en meer op PKP DWNTWN!

Het duurt nu echt niet meer lang voor de festiviteiten in Kiewit effectief van wal steken, dus heeft Pukkelpop komend weekend al…
InstagramLiveRecensies

Paaspop (dag 3): Goeie sfeer met goed weer

Een van de verborgen parels in de festivalcultuur is zeker Paaspop. Wanneer je de naam bij ons in België laat vallen, zal…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.