Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE – “Troebele Visie”

DIKKE’s eerste album, 130 Kilo, sloeg in als een bom. Met features van onder andere Freddie Konings en Zwangere Guy verstevigde DIKKE zijn positie binnen de Nederlandstalige scene, waardoor hij zich ondertussen een vaste waarde mag noemen. Deze zomer stond hij al twee keer met Freddie Konings op het podium: in juni op DOK (Gent) en enkele dagen geleden op het Antwerpse OLT Rivierenhof. Op “Troebele Visie”, DIKKE’s vierde single van 2021, toont de Limburger, die bij Top Notch tekende, zich heel veelzijdig.

Met een frisse, zomerse beat opent “Troebele Visie”. DIKKE opent tamelijk verrassend met een zwoel refrein waaruit blijkt dat hij ‘dingen op z’n mind heeft’ die zorgen voor een troebele visie. Om dat te verhelpen blijft hij ‘op de grind met een doel en een missie’. Na het refrein rapt DIKKE zoals we hem kennen: rustig en over het straatleven. “Troebele Visie” is gemixt met heel wat echo’s, die het nummer een andere, toch wel aangename dimensie geven. Zonder zou de track matig zijn, maar gelukkig is het dat niet. Zomers en perfect om te luisteren op een terrasje, zo zouden we de nieuwe single kunnen samenvatten. Hopelijk is DIKKE in verwachting van nog heel wat nummers of misschien zelfs nog een ep of album.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 2): Amper tijd om stil te blijven zitten

Dag twee van Crammerock 2021 begon grijs en kil, maar het duurde niet lang alvorens de zon door de wolken brak. Ondanks…
LiveRecensies

Fire Is Gold 2021: Voor vorst, voor vrijheid en voor rap

Hiphop leeft meer dan ooit in België, dat was gisteren alvast de conclusie die we konden trekken na een hele dag Fire…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Voorbeschouwing Fire Is Gold 2021

Zaterdag opent Fire is Gold opnieuw de festivaldeuren in Antwerpen. De eerste twee edities van het hiphopfestival gingen nog door in Vilvoorde,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.