Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Godford – “California, Pt. I”

De mysterieuze Franse producer Godford is weer terug met nieuwe muziek. De artiest kwam vorig jaar uit het niets op met Non Binary Place en kreeg meteen aandacht van Forbes, FADER, Complex en onze eigen 35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2020-lijst. De producer trekt zich graag alleen terug op het platteland of juist in hartje Parijs om emoties exact te kunnen omzetten in muziek.

Dit was ook het plan voor “California, Pt. I”, het California uit de titel slaat niet op de staat in de VS, maar op een abstracte plaats in Godfords hoofd. Een soort van mentaal El Dorado waar hij zijn emoties kan beheersen. Deze plaats leidt ons tot een heerlijk dromerig electronummer à la The Blaze of Moderat. Een droge beat wordt bijgestaan door zweverige synths en een zachte vrouwenstem, wat het geheel in een zwoele warmte doet baden.

Wie nog op zoek is naar de soundtrack voor zijn terrasje vanavond, mag zeker “California, Pt. I” niet vergeten op te nemen in zijn afspeellijst.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2020

Ondanks alle uitgestelde albums was ook het vreemde 2020 een releasemachine. De opgave om het bos door de bomen te blijven zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.