Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delaire the Liar – “HALLOWEEN”

Voor Delaire the Liar breken er spannende tijden aan. De band uit London tekende recent bij Rude Records en liet zijn fans nu al een paar maanden geduldig wachten op nieuwe muziek. Sinds eind 2020 is Delaire the Liar bovendien een viertal dankzij de vervoeging van Hannah, waardoor ook de sound een flinke upgrade kreeg. Als viertal wachten ze nog steeds op hun vuurdoop op een podium, maar in het najaar mogen ze alvast VUKOVI vervoegen op diens tour door het Verenigd Koninkrijk. Daar zal ook heel wat nieuw materiaal uitgetest worden, maar ook de geweldige nieuwe single “HALLOWEEN” zal er de revue passeren.

Delaire the Liar namen even de tijd om zich muzikaal te herbronnen en die nieuwe energie is duidelijk hoorbaar op “HALLOWEEN”. Het licht theatrale karakter van hun eerder werk bleef behouden, maar klinkt op de nieuwe singles nog net dat tikkeltje krachtiger en excentrieker. Vooral in het refrein barst Delaire the Liar helemaal los met een opzwepend ritme en loeiharde gitaren. Bands als My Chemical Romance en Coheed and Cambria hebben zeker hun invloed gehad op de sound van de Britse band en toch klinken ze heel eigenwijs en uniek. “HALLOWEEN” is een sterke terugkeer van Delaire the Liar en hopelijk de start van een geweldige carrière.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1389 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Novo Amor - "Decimal" & "Halloween"

Novo Amor zat de afgelopen maanden overduidelijk niet stil. Gisteren kregen we namelijk niet één maar twee nummers cadeau van deze Welshe…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delaire, The Liar - "One of Us is the Killer"

Erg veel wapenfeiten heeft Delaire, The Liar nog niet achter hun naam staan, maar toch kunnen ze al rekenen op de support…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.