Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KHEA, Julia Michaels & Becky G – “Only One” (feat. Di Genius)

© Mikeila Borgia

Een samenwerking van formaat die niemand had zien aankomen. Dat is de nieuwe single van KHEA met Julia Michaels, Becky G en Di Genius. KHEA is een Argentijnse zanger die bekendheid verwierf met zijn single “Loca”. Julia Michaels is dan weer een Amerikaanse singer-songwriter die als tiener begon met optreden. Later schreef ze verschillende nummers voor bekende artiesten zoals Demi Lovato en Justin Bieber. Becky G werd bekend in 2011 nadat ze video’s postte op YouTube waarin ze zingend te zien was. En dan is er ook nog Di Genius, een Grammy Award-winnende muziekproducent, zanger en songwriter. Hij is de zoon van de legendarische reggaezanger Freddie McGregor en schreef en nam zijn eerste nummer op toen hij nog maar vijf jaar oud was.

In “Only One”, de samenwerking tussen al deze prijsbeesten, is er een afwisseling tussen Engels en Spaans aanwezig. Dit zorgt ervoor dat dit nummer een groter publiek kan aanspreken. De single gaat over de eerste en enige prioriteit zijn en niet willen settelen als een optie. Muzikaal begint “Only On” rustig, maar langzaam bouwt het toch op. De krachtige stemmen in combinatie met de zachtere beats geven bijgevolg een goed contrast weer. Naar het einde toe krijgen we ook iets grootsere beats, waardoor de single met een epische apotheose afsluit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single INU INU - "fool me"

INU INU is een Nederlands-Engelse groep die hun muziek dicht bij het hart houden. Ze omschrijven hun sound als dromerige popmuziek met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.