Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Polachek – “Bunny Is A Rider”

De periode dat we Caroline Polachek vooral kenden als frontvrouw van Chairlift ligt al een hele tijd achter ons. De zangeres wist in 2019 een heuse indruk na te laten met haar debuutplaat Pang. Ze werd hiermee prompt een klinkende naam in het hyperpopmilieu, maar blijft wel geliefd in de indiecommunity. Het is dus ook altijd uitkijken als er nieuwe muziek komt van Polachek. Vorig jaar nog kregen we met “Breathless” een cover en dit jaar was ze al te vinden op de plaat van Danny L Harle, maar nu is er ook weer een eigen solosingle.

“Bunny Is A Rider” is een smooth popliedje geworden dat in het begin wat doet denken aan Christine & The Queens en Charli XCX op haar kalmst. De productie is van de hand van Danny L Harle en die verzorgt ook de baslijn, een leuk extra wist-je-datje is dat het babygeluid komt van het kindje van Harle. Het is een leuk extraatje in een fijne popsingle die heel toegankelijk klinkt en vooral erg aangenaam binnenkomt. We horen de single al zo op de radio en niet veel later kan dit ook een TikTokhitje worden. Rustig, op het gemak en vooral zeer plezant, Polachek weet op haar eentje weer indruk te maken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3666 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Polachek - "Dang"

Met haar tweede langspeler Desire, I Want To Turn Into You bevestigde Caroline Polachek moeiteloos dat ze een van de spannendste artiesten…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.