Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. – “Everybody Sins”

Partyrock is op zich al een fout genre, maar iedereen die ooit Andrew W.K. live bezig zag, weet dat hij onder geen enkele andere noemer te plaatsen valt. Sinds 2000 is dit muzikaal talent bezig om de wereld te veroveren en met een van zijn eerste singles “Party Hard” was hij alleszins goed op weg. Zeven platen later is Andrew W.K. wel een fenomeen geworden onder zijn fans, maar een grote mondiale doorbraak zat er nooit echt in. Toch is hij vaak een graag geziene gast op eender welk festival.

“Everybody Sins” is de derde single van de nakende plaat God Is Partying die op 10 september via Napalm Records zal te verkrijgen zijn. Na het gewone “Babylon” en het leuke “I’m In Heaven” is het dus vandaag de beurt aan nummer 3. De riff en het tempo is steeds een terugkerend iets, maar ook hier is het wel catchy en ligt het meteen goed in het oor. Zijn stem is eerst vrij statisch, maar hij ontplooit zich tijdens het refrein tot een echte rockgod. De clip laat eveneens zien dat Andrew een acteur is die weet hoe je een publiek moet inpakken. Met de nodige drama zingt en acteert hij op zijn podium dat duidelijk zijn natuurlijke habitat is. Op plaat is dit misschien niet een fantastische aanwinst, maar het is vooral een live-optreden dat deze band zo speciaal maakt. Als je van stevige rock houdt, dan is dit desalniettemin een geweldig nummer.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. - "I'm In Heaven"

Partyrock-fenomeen Andrew W.K. heeft met God Is Partying een bovenaards album klaar voor ons. De man, die in België vooral bekend is met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. - "Ever Again"

Andrew W.K. is een eeuwig positief persoon. De man die wel eens houdt van een feestje, komt op 2 maart met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.