Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. – “Ever Again”

Andrew W.K. is een eeuwig positief persoon. De man die wel eens houdt van een feestje, komt op 2 maart met zijn eerste album in negen jaar. Andrew W.K. had in 2001 een gigantische hit met “Party Hard”, een nummer waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds op terugkomt. In het buitenland is zijn carrière ook beperkt tot dit ene nummer. In de Verenigde Staten wordt hij toch wel als een bescheiden ster gezien. Zo had hij al eens het idee om een eigen ‘party’ partij op te richten; Andrew is duidelijk iemand die wel van humor houdt.

Nu is hij dus terug met nieuw werk. Eerder kregen we al “Music is Worth Fighting For” en nu komt de man met “Ever Again”, de eerste officiële single uit het album. Het nummer is een grootste rock song dat heel meezingbaar is en de typische bombast van een Andrew W.K. song bevat. Snedige gitaren, wat synth geluiden en de epische stem van de frontman. Wat het nummer nog beter maakt is de goed georganiseerde videoclip.

Andrew W.K. omschrijft het zelf als volgt: “a fantasy in which I get to imagine what it would be like to actually know the meaning of life—a dream in which I’ve finally returned from the brink of spiritual annihilation, having wrested the ultimate insight from out of the abyss. … A love that transcends emotion. A love that can’t be understood, but can only be deeply and joyously experienced.” Lichtjes absurd, maar tegelijk geniaal. Beluister en bekijk het vooral zelf!

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. - "Everybody Sins"

Partyrock is op zich al een fout genre, maar iedereen die ooit Andrew W.K. live bezig zag, weet dat hij onder geen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andrew W.K. - "I'm In Heaven"

Partyrock-fenomeen Andrew W.K. heeft met God Is Partying een bovenaards album klaar voor ons. De man, die in België vooral bekend is met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.