Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Beautiful”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Anne-Marie brengt alweer een nummer vol positieve energie uit. De zangeres werd vooral bekend door haar samenwerking met Clean Bandit voor de single “Rockabye“. Haar debuutalbum Speak Your Mind bracht ze in 2018 uit met onder andere de tophits  “Ciao Adios“, “Friends” en “2002“. Het album scoorde zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk goud en zelfs platina in Canada.

Met haar nieuwe single wilt Anne-Marie liefde en vriendelijkheid verspreiden. Ze wilt dat elke persoon die naar het nummer luistert zich realiseert hoe mooi hij/zij is. Het nummer gaat er dus over dat iedereen onzekerheden heeft, maar dat iedereen op een unieke manier mooi is. Het begin van de single is vooral rustig en wordt krachtiger bij het refrein met een beat die snel in je hoofd blijft hangen. Naar het einde toe komen er meerdere stemmen bij. In de laatste paar seconden zijn er vertederende kinderstemmen te horen die het refrein verder zingen. De single straalt veel ‘body positivity’ uit; een onderwerp waar Anne-Marie zich vaak over uitspreekt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Psycho" (feat. Aitch)

Het is alweer een jaar geleden dat Anne-Marie haar album Therapy uitbracht en daarna viel het wat stil rond de Britse zangeres. Eerder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.