banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Earl Elliot – “Pt. 1” & “Freeway (2006)”

Foto: Orianne Verstraeten

Earl Elliot staat al een tijdje hoog op ons lijstje van acts die we goed in de gaten moeten houden. De Antwerpse zanger is sinds zijn debuut in 2020 in volle bloei en loste voor “Training For A Marathon” recent een zeer toffe videoclip, die duidelijk maakte hoe de jonge muzikant zichzelf als artiest ziet. De nostalgie en humor die hij in het visuele aspect steekt, keert ook in het muzikale terug met knipogen naar allerlei genres.

De dubbelsingle “Pt. 1” en “Freeway (2006)” biedt twee verschillende perspectieven op het omgaan met tijd en je eigen omgeving. “Pt. 1” is met een duur van iets minder dan anderhalve minuut redelijk kort, maar de hiphop invloeden zorgen er wel voor dat de trapbeat goed naar voren komt. “Freeway (2006)” sluit met een iets nostalgischere sfeer aan, die benadrukt wordt door een leuk muzikaal kader. Door wederom te spelen met verschillende stemlagen en diepte te zoeken in de structuren van popnummers krijgen we een zeer degelijke voorstelling van een veelbelovend Belgisch talent. Het verhaal van Earl Elliot is nog maar aan zijn prille begin, maar kan wel een happy end tegemoet gaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1417 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Earl Elliot - "Training for a Marathon"

Enkele maanden geleden maakten we kennis met de Antwerps/Amsterdamse Earl Elliot, alias Quinten De Pauw. Met zijn fonkelnieuw project lanceerde hij meteen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Earl Elliot - "Chroma" en "Stufato"

De Antwerpse Quinten De Pauw is al jaar en dag bezig met muziek en heeft ervoor gekozen om vandaag met zijn kersverse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.