Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathy Peluso – “MAFIOSA”

De Spaans-Argentijnse Nathy Peluso breekt in de Spaanse gemeenschap het ene record na het andere met haar geestige fusie van r&b, latin en hiphop. Haar debuutalbum Calambre was in ieder geval een monument van een album, dat meer dan terecht door zo goed als elke Latijns-Amerikaanse muziekprijs gelauwerd werd. Om haar ook internationaal meer op de kaart te zetten, koos Spotify de populaire artieste voor hun nieuwste project ‘RADAR’, een playlist die muziekfans kennis moet laten maken met nieuwe artiesten.

Het geheime wapen van Nathy Peluso is dat ze telkens weer opnieuw weet te verrassen met een sound of insteek die we eerder bij haar nog niet zagen. Op “MAFIOSA” horen we weer het verleidelijke, lichtjes dreigende in haar stemgebruik dat de verhaalvertelling weer sterk benadrukt. Met een heel arsenaal aan blaasinstrumenten en drums, schiet Nathy Peluso weer eens helemaal in ons hart. De muzikaliteit en sensualiteit die ze aan de dag legt met een schijnbaar onuitputtelijke kracht om zich steeds heruit te vinden, siert dit mateloos onderschatte wondertalent.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1662 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 3): De laatste energiestoten

Om de laatste dag van Couleur Café goed in te zetten, was de zon ook eens van de partij. Onder het alziend…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nathy Peluso, Youssou N'Dour, The Comet is Coming en meer naar Couleur Café!

Couleur Café krijgt dit jaar een te duchten concurrent bij in het Ossegempark park met CORE, maar het geliefde Brusselse festival stevent…
AlbumsRecensies

Nathy Peluso - Calambre (★★★★½): El orgullo nacional

ROSALÍA mag dan misschien een van de populairste Spaanstalige acts zijn, maar Nathy Peluso zit haar al een tijdje op de hielen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.