Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single dvsn – “I Believed It” (feat. Ty Dolla $ign & Mac Miller)

Op het dvsn album dat later dit jaar uitkomt koos het r&b-duo, bestaande uit producer Nineteen85 en zanger Daniel Daley, om een samenwerking aan te gaan met Ty Dolla $ign. De collab met Ty op het naamloze project is niet onlogisch. Twee krachten in r&b die samenkomen voor nieuwe muziek is iets dat de fans behoorlijk enthousiast maakt, vooral gezien Ty’s eerder indrukwekkende samenwerkingen met onder andere Kanye West, Kid Cudi en Tyler, The Creator. Vandaag brengt dvsn samen met Ty de leadsingle “I Believed It” uit, mét een postuum couplet van Mac Miller. Het lied is gebouwd rond een sample van “(You’re Living) In A Dream World,” een vintage r&b track van The Continental Four.

De nieuwe track geeft meteen een oldschool gevoel, maar dat wordt in de intro onmiddellijk verstoord door de klank van een alarm dat zijn meerwaarde nergens weet te bewijzen. De intro van het nummer neemt alle hoop voor een goede song weg, tot de stem van Daniel Day moeiteloos over de plaat begint te glijden, zo subtiel dat de overgang nauwelijks te merken valt. De single wordt pas echt gered wanneer Mac Miller verschijnt, die jammer genoeg enkel op het einde van “I Believed It” te horen is. De artiesten doen een poging tot een triest zomerlied, waar gebroken harten op tafel worden gelegd, maar ze lijken teveel van het goede te willen. Het is een mooie poging tot een oldschool beat, maar zonder de vocals van Mac zou dit nummer er niet tussenuit springen.

Facebook / Instagram / Twitter 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

67 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (3 mei - 9 mei)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.