FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café organiseert deze zomer GATE met Pongo, Brihang, Frenetik en meer!

In het Ossegempark is het deze zomer weer opvallend stil, maar het Brusselse festival Couleur Café laat het hoofd niet hangen. Het komt namelijk met een nieuw concept dat onder de naam GATE eind augustus en begin september zal plaatsvinden in Anderlecht. Twee weekends lang palmt Couleur Café de site van Studio CityGate in en programmeert er heel wat fijn muzikaal talent. Zo komen onder meer Brihang, DJ Marcelle, Frenetik, Lefto, TUKAN en Lander & Adriaan het eerste weekend (van donderdag 26 augustus tot en met zondag 29 augustus) het mooie weer maken, terwijl een week later (van donderdag 2 september tot en met zondag 5 september) Pongo, L’Or Du Commun, Miss Angel, Juicy, The Gallands en Philou Louzolo van de partij zullen zijn. Dat allemaal mooi omkadert in het typische Couleur Café jasje met een bont decor, fanfares en natuurlijk heerlijk eten. Meer namen volgen snel.

De ticketverkoop van GATE start per direct, maar de capaciteit is beperkt. Op de zondagen is er jammer genoeg geen live muziek voorzien, maar mag je gratis de sfeer en de magie van GATE beproeven. Voor meer informatie kan je terecht op de website van GATE .

Couleur Café gaat volgend jaar overigens door van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. Alle tickets voor 2020 en 2021 blijven geldig.

Een overzicht per dag:

Donderdag 26 augustus (gehost door VOLTA): Brihang – DJ Marcelle – Stace – Tukan

Vrijdag 27 augustus (gehost door Zwangere Guy): Lander & Adriaan – Frenetik – Lefto – DRKNGHTS Collective – Zwangere Guy (dj-set)

Zaterdag 28 augustus: The Roots Corner Soundsystem meets Reggaebus Soundsystem

donderdag 2 september: Benjamin Epps – Frontal – Pongo – The Gallands

vrijdag 3 september: Habibi Funk – Miss Angel

Zaterdag 4 september: Juicy – L’Or Du Commun – Philou Louzolo

 

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2023

2023 was alweer goed gevuld met nieuwe muziek. Niet alleen internationale kleppers deden onze harten sneller slaan, maar ook op Belgische bodem…
InstagramLiveRecensies

Brihang @ Ancienne Belgique (AB): Triomfantelijke heroverwinning

De komende dagen is de Ancienne Belgique een beetje een West-Vlaamse ambassade. Hij is naast woordenkunstenaar sinds kort ook tweevoudige vader en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Brihang - Droomvoeding (★★★★): Over leven

‘Vanaf nu leg ik de lat niet meer hoger, ik hou hem lager / dus klim er maar over, het leven loopt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.